Akik nagyon keveset esznek, hogy bírják ki egész nap hogy ne faljanak?
#1: minőségi ételek és minőségi italok a megfelelő mennyiségben (vagyis ne legyen semmiből túl kevés a szervezet önfenntartó mechanizmusait is figyelembe véve).
Szomorúan konstatáltam, hogy ezt az eddigi válaszok között senki sem írta.
Az alapvetően egészséges test-működéshez a megfelelő szintű fehérjebevitel a legfontosabb (mivel ebből tud bármilyen szervet/szövetet építeni, regenerálni). Éhség szempontjából ennek óriási a szerepe! De persze az egyensúlynak kell elsősorban meglennie, amiben meghatározó lehet az emberek többségénél jellemzően hiányzó vitaminok/ásványi anyagok bevitele is (elsősorban C és D vitamin, illetve magnézium, de a cink és a kálcium is fontos lehet).
Szénhidrátokból és zsíradékokból is az értékesebbeket kell bevinni a táplálékkal, hogy a szervezet minél nagyobb arányban hasznosítani, építő folyamatokra felhasználni tudja ezeket! Érdemes kicsit utánaolvasni ennek a témának (hogy mik a szervezet számára jól hasznosítható táplálékok), ha valaki valóban komolyan veszi és szeretne is tenni a célja érdekében.
Szerencsés vagy, de nem mindenki ilyen típus 22-es, emiatt is nehéz külsősként jó tanácsot adni. Aki egyensúlyi vagy szénhidráttípus (sok edzett személy fehérje típus, mint a párom is, sok húst eszik), annak nem fér bele az étrendjébe, hogy fél napig csak gyümölcsöt egyen, mert nála az olyan, mint a minőségi éhezés, sajnos.
Én próbáltam, de én egyensúlyi típus vagyok. Ha nem szerepel az étkezéseimben valami módon fehérje és szénhidrát is, a falat kaparhatom nasiért. De pl: uzsira elég egy szelet avokádós barna kenyér. :D
Reggelire szoktam gyümölcsöt enni, de ha csak ennyit eszem, kell tízórai. Ha tojást eszem, akkor nem kell a tízórai sem. ^^
Nekem is segített, hogy elcuccoltam otthonról. :) Borzalmas a szüleim étrendje.
Amúgy én gyereket még nem szültem, neked van? Az is egy szempont, mert azért abban az időszakban kell némi változás, nem lehet annyit edzeni, hogy oldottad meg?
kicsit kések, de 10-es válaszolónak:
a gyógyszerrel való fogyás nem természetes. ha csak tényleg nem vagy cukorbeteg, nem ajánlanám az ozempic-et. ez olyan, hogy a pszichotróp szereket is csak azoknak írják fel, akiknek tényleg szükséges. azt a szart elvileg csak azoknak kéne felírni, akiknek a diéta, és a mozgás nem segít. nem kéne kibackelni ezeket egy szurival...
Igen, tudom jol. Amugy IR-es vagyok. Es igazabol csak a fő kerdesre valaszoltam, hogy en igy birom az alig evest (amugy en se birnam).
10. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!