Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Akik nagyon keveset esznek,...

Akik nagyon keveset esznek, hogy bírják ki egész nap hogy ne faljanak?

Figyelt kérdés

2023. okt. 20. 16:21
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

#1: minőségi ételek és minőségi italok a megfelelő mennyiségben (vagyis ne legyen semmiből túl kevés a szervezet önfenntartó mechanizmusait is figyelembe véve).

Szomorúan konstatáltam, hogy ezt az eddigi válaszok között senki sem írta.

Az alapvetően egészséges test-működéshez a megfelelő szintű fehérjebevitel a legfontosabb (mivel ebből tud bármilyen szervet/szövetet építeni, regenerálni). Éhség szempontjából ennek óriási a szerepe! De persze az egyensúlynak kell elsősorban meglennie, amiben meghatározó lehet az emberek többségénél jellemzően hiányzó vitaminok/ásványi anyagok bevitele is (elsősorban C és D vitamin, illetve magnézium, de a cink és a kálcium is fontos lehet).

Szénhidrátokból és zsíradékokból is az értékesebbeket kell bevinni a táplálékkal, hogy a szervezet minél nagyobb arányban hasznosítani, építő folyamatokra felhasználni tudja ezeket! Érdemes kicsit utánaolvasni ennek a témának (hogy mik a szervezet számára jól hasznosítható táplálékok), ha valaki valóban komolyan veszi és szeretne is tenni a célja érdekében.

2023. okt. 26. 15:45
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Sose voltak extrém hízásaim,de tinikoromban sok édességet ettem,és kb10kilóval több voltam,de nagyon rövid ideig,mert utáltam,h husi vagyok,nehéz v cipelnem azt a plusz10kilót+utáltam azt is,h feszülnek rajtam a ruháim,de azt se segített,h baromi lusta voltam!Egyik napról a másikra életmódot váltottam,el kezdtem aerobikra járni+elköltöztek tőlem anyámék-igen,nálam ez így v!:)-,és nem ettem napi szinten magyaros,zsíros kajákat.Most már több,mint30éve sok salit és gyümölcsöt eszem-konkrétan melóban csak gyümit-,+mindennap 2x10perc intenzív séta+otthon tv előtt sem tespedek,hanem gimnasztikázom kis súlyokkal,aminek meg is van az eredménye:bár benne vagyok a menopauzában,fittebb és izmosabb vagyok,mint vha.Amúgy meglepően gyorsan értem el az álomsúlyom,ami50-52kg,és ezt azóta is tartom,pedig mindent eszem,amit megkívánok,csak mértékkel!
2023. okt. 27. 17:48
 23/27 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy, de nem mindenki ilyen típus 22-es, emiatt is nehéz külsősként jó tanácsot adni. Aki egyensúlyi vagy szénhidráttípus (sok edzett személy fehérje típus, mint a párom is, sok húst eszik), annak nem fér bele az étrendjébe, hogy fél napig csak gyümölcsöt egyen, mert nála az olyan, mint a minőségi éhezés, sajnos.

Én próbáltam, de én egyensúlyi típus vagyok. Ha nem szerepel az étkezéseimben valami módon fehérje és szénhidrát is, a falat kaparhatom nasiért. De pl: uzsira elég egy szelet avokádós barna kenyér. :D

Reggelire szoktam gyümölcsöt enni, de ha csak ennyit eszem, kell tízórai. Ha tojást eszem, akkor nem kell a tízórai sem. ^^

Nekem is segített, hogy elcuccoltam otthonról. :) Borzalmas a szüleim étrendje.

Amúgy én gyereket még nem szültem, neked van? Az is egy szempont, mert azért abban az időszakban kell némi változás, nem lehet annyit edzeni, hogy oldottad meg?

2023. okt. 28. 08:55
 24/27 anonim válasza:

kicsit kések, de 10-es válaszolónak:

a gyógyszerrel való fogyás nem természetes. ha csak tényleg nem vagy cukorbeteg, nem ajánlanám az ozempic-et. ez olyan, hogy a pszichotróp szereket is csak azoknak írják fel, akiknek tényleg szükséges. azt a szart elvileg csak azoknak kéne felírni, akiknek a diéta, és a mozgás nem segít. nem kéne kibackelni ezeket egy szurival...

2023. okt. 29. 22:19
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tudom jol. Amugy IR-es vagyok. Es igazabol csak a fő kerdesre valaszoltam, hogy en igy birom az alig evest (amugy en se birnam).

10. voltam.

2023. okt. 30. 11:30
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
25 nekem jó hogy írtad én is IR kivizsgálásra megyek novemberben. ;)
2023. okt. 30. 15:25
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem olyan nehéz megszokni, mint gondolnád. Én is túlsúlyos voltam és simán 2500-at megettem egy nap (az rohadt sok nekem alacsony nőnek aki irodai munkát végez és nem sportol). Oké, a 300 kevés, de az 1000 bírható. Igen, tudom, hogy kevés, de bírható. Én elkezdtem kihagyni étkezéseket, ma már csak vacsit szoktam enni (kivéve társasági esemény). Egyszerre is be lehet tolni 1500-at, de nehezebb, mint egy nap alatt. Könnyebb így csak 1000-et enni, vagy 1200-at, persze nem csirkéből és zöldségekből :D Három hét után már nem is vagy éhes napközben. Addig meg üres zöld teát ittam, akár napi 3at is, ez pl egy jó taktika, vagy a fibershake is jó, mert az csak 116-136 kcal, és eltelít 5 órára. Most pedig túl vagyok egy egy hetes villámdiétán, 3.4 kilót fogytam vele (igen tudom, nem mind ment le zsírból). Összeszűkült ezidő alatt a gyomrom. Nehéz sokat enni. És nem is annyira kívánja az ember. Ha éhes és eszik akkor is csak keveset tud egyszerre, aztán másnap éhezik meg legközelebb. Úgyhogy azért annyira nem nehéz, csak fokozatosan kell hozzászokni.
2023. dec. 5. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!