Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyon keveset eszek?

Kérdezektőled kérdése:

Nagyon keveset eszek?

Figyelt kérdés

1000-1100 körül szoktam enni, hogy fogyjak, mert diétázok, már - 11kg le is ment.

160 cm vagyok, 17 éves, 62 kg.

Nagyon sokszor éhezem, úgy ennék még valamit, de szigorúan tartom magam ehhez az értékhez. Heti 5× edzek, sulizok, rendszeresen takarítok (mindennap). Körülbelül mennyi lehet az anyagcserét, mennyit ehetnék úgy, hogy közbe fogyhassak?

2020. nov. 8. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
1200kcal a minimum, nem csoda, ha éhezel. Mivel nincs sok túlsúlyod, és alacsony vagy, ezért sokkal följebb nem mehetsz, de 1400kcal, már lehet, hogy elég lenne. Mit jelent időben, sportban az 5 edzés?
2020. nov. 8. 13:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát 20-30 perc futás ( 4-5 km), aztán pedig 50-60 p kondi. 2 hetente pedig tartok egy nagy kardio napot, amivel mindig rekordokat döntök futásban. (eddig 11.8 km)
2020. nov. 8. 13:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég sok, az 1500kcal-t is megpróbálhatod, ha heti 1/2 kg lemegy, akkor ne csökkentsd tovább.
2020. nov. 8. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha éhezel közben, akkor szar az egész és feleslegesen kínzod magad. Jogod van tönkretenni magadat, de mi értelme? Én 33 kilót fogytam úgy, hogy akkor ettem, amikor megéheztem. Csak éppen nem mindegy, hogy mennyit és mit.
2020. nov. 8. 19:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak annyira félek, ha ennél többet eszek visszahízok... Őrületbe keretnek a kalóriák, folyamatosan a fejemben vannak.
2020. nov. 8. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
mert ha visszahízol mi lesz akkkor?
2020. nov. 8. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Kb ez voltam én 2 évvel ezelőtt.:) Ehetsz nyugodtan, bár tuti bűntudatod lesz ha tényleg enni fogsz, de hidd el semmi baj nem fog történni mivel sokat sportolsz és amúgysem gondolom azt, hogy mindennap többet ennél csak néha mikor nagyon kívánod!
2020. nov. 10. 20:55
 8/8 anonim válasza:

Hogyha már felmerült benned a kérdés, hogy vajon keveset eszel-e, akkor nagy valószínűséggel te is tisztában vagy vele, hogy igen.

Érzed, hogy valami nincs jól. Gondolom amellett, hogy állandóan fáradt vagy a sok edzés miatt, meg éhezel, még bűntudatod is van ha eszel, vagy csak erre gondolsz.

Teljesen normális értékben vagy, szóval diétára ennyi idősen semmi szükséged. Nincs azzal baj ha oda figyelsz arra, hogy mit eszel, és próbálsz egészségesebben táplálkozni, és rendszeresen mozogsz (ezt idősebben majd meghálálod magadnak). Viszont pont azért, mert heti ötször futsz nem teheted meg a szervezeteddel azt, hogy ilyen keveset eszel. Aki mozog, annak energiára van szüksége.

Például a reggeleket kezdheted egy tojásrántottával, sok salátával egy kis vékony szelet kenyérrel. Tízóraizz egy joghurtot vagy gyümölcsöket, edédre egyél húst, vacsorára meg egy szendvicset.

De néha tarts egy ,,bűnöző" napot másképpen bele fogsz őrülni.

Én a helyedben nem kardióznék ennyit. Szerintem jobban járnál ha erősítő gyakorlatokat végeznél (erre teljes szívből tudom ajánlani a Madfit-et, YouTube-n keress rá, nem bánod meg).

Sajnos velem is megtörtént már ez. Pár éve én is az a lány voltam, aki elhitte, hogy az a normális amit az interneten lát. Akkor én is túl toltam az edzést, és a diétázást. Nem vagyok büszke erre az időszakomra.

Nem a lapos hastól lesz valaki jobb. Nekem elhiheted.

Egyszóval. Egyél többet nyugodtan, mert a szervezetednek szüksége van rá. :)

2020. nov. 13. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!