Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Akik nagyon keveset esznek,...

Akik nagyon keveset esznek, hogy bírják ki egész nap hogy ne faljanak?

Figyelt kérdés

2023. okt. 20. 16:21
1 2 3
 11/27 NTBS ***** válasza:
38%

Igazából sehogy, hamar megbetegedés lesz a vége.

Azt meg engedjük, már el, hogy egész nap nincs idő enni.

Ilyen nincs.

2023. okt. 21. 12:33
 12/27 anonim ***** válasza:
30%

Ha rám utaltál ezzel akkor hidd el én nem tudok csak úgy enni ha nyugodtan leülök és lassan eszek. A munkahelyemen nincs egy perc megállás nem ehetek közben wc-re sem mehetek, csak ebédszünetben. Reggel eszem valamit otthon, onnantól kezdve fél kettőig semmi akkor is rövid idő szünet majd még egy kis meló, mire hazamegyek már nincs is étvágyam. Ezt én tudom nem más nem jelentheti ki valaki hogy ilyen nincs. Ha nem tudok nyugodtan leülni enni nem fogok menet közben bekapni vmit mert az nekem úgy nem jó. Ezt én tudom, ne mondja már meg más.

A kérdezőnek csak azért írtam a kérdésére válaszolva, hogy én keveset eszek, és azért bírom ki, mert délutánra már hiába ennék sokat, összeszűkül a gyomrom, kevesebbtől is jóllakok. Ez olyan, mint az időszakos böjt. Ha egyszer egyszer megcsinálod utána már nem kívánsz annyit enni.

Bocs az offért, de ez az igazság, és igen ebbe bele lehet betegedni, én igyekszem a magam problémáját kordában tartani.

2023. okt. 21. 13:29
 13/27 anonim ***** válasza:
76%

Úgy, hogy nekik nem okoz olyan mértékű örömet az evés vagy extrém örömet okoz a soványság. Itt is fent írja valaki, hogy ha nem ülhet le békében enni, akkor neki nem okoz örömet enni. Egy elhízott ember azért nem szokott így érezni, hiszen percek alatt el tud pusztítani egy rendes adag ebédet, mert az étel önmagában örömöt okoz neki, nem érdekli, hogy milyen körülmények között fogyasztja.

Nekem az összes sovány ismerősömről kiderült, hogy nem szereti annyira az édes ízt, hogy édességet egyen. Nekik sosem volt nehéz megállni, hogy telezabálják magukat bejglivel pl.

2023. okt. 21. 23:25
 14/27 anonim ***** válasza:
57%

Egyszerűen ilyenek genetikailag. Nem kívánják az édességet, nem kìvánják azt, ami teljesen egeszségtelen és szóvá is teszik, hogy ennyi egészségtelen dolgot nem szabad és nem is lehet enni, pl: csokit minden egyes nap. Sokan cigiznek viszont, ami viszi a kalóriákat...Én sem eszem csokit minden nap, de muszáj 3-4x keveset ennem. Néha 5x is.

Nem mindig eszem egészségesen, néha szórakozóhely okán. Sajnos így sem vagyok jó kilóban. :/ Nem tudom megoldani az edzést, mert heti 40 ora munka mellett majdnem 20 orát tömegközlekedem. Ez egy idői csőd.

Nem fog örökké tartani, de amíg nem lesz egészsegesebb időbeosztásom, nem tudom megszervezni a fizetett edzést, otthon meg semmit nem ér a próbálgatás. Egy vezetett táncóra is többet ért, mint heti 3x 30 perc Pamela Reif, attól nem igazán lehet fogyni, akkor se ha izomlázam lesz. Kardió kell, de az nem 3x 60 perc, hanem össze kell pakolni, be kell menni a vàrosba, utána fürdeni se árt.

Páromnak heti 8 órája ezzel telik és ez szuper! De ő sem tud enni a munkahelyén, nem megoldható, van hogy 10-12 órás műszakban 1x ha valamit tudnak enni. Ő sem eszik állva, nem tol be egy proteinszeletet, mint én a vonaton. XD

Pedig szeretnék igazán csinos lenni és motivált, de a vonaton ülve ez nem annyira jön össze. Hètvégén meg havonta 1x ha szóba jöhet edzés, minden másról szól az élet a szabadidőmben. :O

2023. okt. 23. 01:14
 15/27 anonim ***** válasza:
48%
14. A hozzaszolasod az az igazi kifogas kifogas hatan lett. De amugy nem itellek el, mert en pont ugyanilyen vagyok :D
2023. okt. 23. 06:20
 16/27 anonim ***** válasza:
76%
Kevesebbet enni könnyebb is, mint több időt szánni mozgásra.
2023. okt. 23. 07:52
 17/27 anonim ***** válasza:
41%
Plusz autó nélkül még az átlagnál is nehezebb mindenfélét elintézni, nem egy frekventált helyen lakom.
2023. okt. 23. 07:55
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Falnak csak kihányják, de egy idő után nem is éhes az ember, ha sokáig éhezteti magát.
2023. okt. 23. 11:24
 19/27 anonim ***** válasza:
76%
17 vagyok, hogy védjem magam, gyalogolok elég sokat. De az nem igazi kardió es nem is edzés, nem sokat ér, amíg fiatalok vagyunk. Idősebb korban az ember a gyaloglásnak is örvendezik.
2023. okt. 23. 11:35
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Stressz, szerelmi bánat/kezdődő szerelem , depresszió, valami mögöttes cél hogy csak azért is megmutatom a világnak , egyéb betegségek , valamibe nagyon belemerulsz és csak az köt le hetekig . Valaki iszonyatosan megalázta és ezzel kompenzál . Ismeretek hiánya , azt hiszi ettől lesz csinos . Nincs pénze kajára . Olyan rossz élethelyzetbe van hogy csak az étkezés felett érez kontrollt .

Ezeket tudom elképzelni.

2023. okt. 25. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!