Hogy lehet ilyen keveset enni?
Ágyhoz kötött vagyok. Azóta 10 kiló jött fel, pedig a grammra kimért 1500 kalóriás "kórházi" kosztot kapom. Semmi mást. Folyadék kcal tartalma is benne van.
Beírtam a kalkulátorba. Ha ugyanannyi idő alatt szeretném leadni, mint amennyi idő alatt feljött (1 év), akkor 1000 kalóriát ehetnék naponta.
Ha 2 év alatt akarnám elérni, ahhoz is csak 1150-et szabadna ennem.
Az ilyen appok semmit nem érnek, amúgy.
1200 alatt nem ezsünk, pont.
155/65, 45 év, teljes ágyhoz kötött, "activity level 1,05" és a fenti kalkulátor alapján ki is jön a matek.
Évi 10 kiló gyarapodáshoz 1505 kcalt számol. Annyi is a napi előírtam. 1 év múlva ezek szerint lennék 75.
TDEE az optimális súlynál lenne 1167.
Jelenlegi TDEE 1294. Azaz a "nem eszünk 1200 alatt"-tal csak annyit érhetnék el, hogy ne hízzak tovább.
8, ők írtak fel egy olyan étrendet, amivel hízok mint a kisdisznó...;)
Állapotom miatt pedig nagyon nem "ugrálhatok", nem válogathatok a szakemberek között. Csak az van, aki kijön vagy az "online matek".
Akkor itt tényleg megáll a tudomány? :)
"Ne egyél 1200 alatt" - akkor se ha ennél is alacsonyabb a kalóriaszükségleted.
"Biztos rosszul számolsz" - ha valaki alacsony kalória bevitel mellett nem fogy, mindig ez a válasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!