Ne vegyél ilyen zacskós sz…okat. Készítsd el te. Van ilyen h “overnight oat”, rengeteg ilyen recept van. Előző este előkészíted, reggel viheted.
Én Milbona high protein drinket teszek bele és banánt. Lehet extrákat is persze, de az növeli a kalóriatartalmat.
Amúgy ha fogyás a célod, nem szükséges zabkasat enned, főleg ha nem szereted.
febr. 14. 21:20
2/10 anonim válasza:
kolbásszal
febr. 14. 21:44
3/10 Senior Séf válasza:
Kolláth reggelit eszünk évtizedek óta. Nem lehet megunni.
febr. 15. 12:42
4/10 anonim válasza:
Én alma/barackszeleteket teszek bele amikor van rá lehetőségem, isteni!
febr. 15. 16:34
5/10 anonim válasza:
Este összekutyulod, reggel kész is van.
A zacskós változatok sz.rok
Én tejjel/zab-mandula itallal csinálom. Megy még bele fehérjepor, görögjoghurt, áfonya.
A mogyikrém is finom bele vagy a tetejére törni egy fahéjas zabkekszet/ granolát. De úgy már több kcal
Igazából csak a fantáziádon múlik. A kalóriabázis segít hogy miből mennyit használhatsz
febr. 15. 17:52
6/10 anonim válasza:
Én mindig shake-et turmixolok reggelire, van benne túró, zabpehely, fehérjepor, valami gyümölcs, mogyorókrém vagy avokádó, de van hogy beledobok némi spenótot vagy uborkát. Gyors, finom és órákra eltelít.
febr. 18. 11:35
7/10 anonim válasza:
Zabpelyhet 2x annyi vízzel megfőzöm, általában egy nagyobb adagot kb 3-4x étkezésre valót. Cukor minden nélkül csak víz+zabpehely. Nyers gyümölcsöket szoktam hozzákeverni, mandulát,mazsolát mikor mit. Ha kicsit édesebbre szeretném teszek bele pici mézet akár. Kb 10 perc alatt kész van :)
febr. 18. 14:47
8/10 anonim válasza:
Én a kezemmel dobom fel és próbálom úgy pozícionálni, hogy a kukában landoljon.
febr. 18. 20:32
9/10 anonim válasza:
Ezek a zabkasak tele vannak cukorral, de a mindenfele csokikkal, szeletekkel amikre ra van irva, hogy "fitt", ugyanez a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!