Fehérjés zabkása, hogyan?
Figyelt kérdés
Akárhányszor rakok bele, mindig megváltozik a zabkásám állaga és sajnos emiatt nem jó íze lesz. Hogy csináljátok, hogy raktok bele de mégis könnyű, krémes és finom lesz? Nekem ilyen érdes, poros állaga van pedig jól elkevertem benne mindig, próbáltam úgyis, hogy fehérjeshake formájában raktam bele (hogy jól összeráztam előtte vízzel és feloldódott) de még úgyis ilyen száraz, poros hatást adott..🥺2022. nov. 6. 09:57
1/6 anonim válasza:
Zabot vízzel megmikrózom sűrűsödésig, aztán hozzákeverem a fehérjét. Úgy már nem teszem mikróba, nekem így sosem poros, szuper állaga van.
2/6 anonim válasza:
Én is úgy csinálom, mint az első.
Zabot vízben megmikrózom, majd bele a protein.
Selymes, krémes.
3/6 anonim válasza:
Nekem akkor adott poros hatást, amikor kevés vizet tettem hozzá. Konkrétan kiszáradt.
Fehérjeportól is függ az állag. Pl egy gymbeames fehérjepor nálam hígabb állagot okoz, míg egy puregoldos pedig sűrűbbet. (nyilván ugyanannyi vízzel)
víz+zab -> mikró -> fehérjepor
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mindenképpen kipróbálom!🥰
2022. nov. 6. 13:59
5/6 anonim válasza:
Ha tejbegríz állagút akarsz, akkor a zabpelyhet daráld le. Sokáig én is így csináltam.
A diétám miatt megtanultam kis mennyiségből nagy adagot kihozni.
1.40g zabpehely+20g fehérje+30g eritrit(+20g mák nálam)
2. Szárazon elkeverem, hogy ne csomósodjon
3. 400 ml vizet hozzádok és ezután kis lángon kevergetés mellett addig főzöm míg egészen sűrű nem lesz (kb 5 perc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!