Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Édes zabkása tojással?

Édes zabkása tojással?

Figyelt kérdés
Sziasztok csináltam zabkását gázon. És mielőtt végeztem vele raktam bele egy tojást a fehérje miatt. Azt olvastam, hogy a nyers tojástól lehet szalmonellát kapni. De így már nem számít nyersnek nem? Kérlek értelmes és ne támadó válaszokat adjatok. Kicsit megijedtem.

2021. márc. 22. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mármint hogyan nem számít nyersnek? Otthagytad még a gázon vagy ahogy beleraktad a tojást már le is vetted?

Amúgy nem fogsz minden második tojástól szalmonellát kapni, nem kell annyira izgulni. Felesleges kockáztatni, mert ha 5 évente kapod el az is sok, illetve a hőkezelt tojás fehérjéje jobban is hasznosul, szóval nem javaslom nyersen, de egy tojás miatt ne legyen álmatlan éjszakád.

2021. márc. 22. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Én módszerem:

Este lefekvés előtt tálba zabkása, bele egy adag fehérjepor, éjszaka áll, reggel már ehető.

Nem kell főzőcskézni, finom, és izgulni sem kell szalmonella sem egyéb más dolgok miatt.

2021. márc. 23. 08:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!