Édes zabkása tojással?
Figyelt kérdés
Sziasztok csináltam zabkását gázon. És mielőtt végeztem vele raktam bele egy tojást a fehérje miatt. Azt olvastam, hogy a nyers tojástól lehet szalmonellát kapni. De így már nem számít nyersnek nem? Kérlek értelmes és ne támadó válaszokat adjatok. Kicsit megijedtem.2021. márc. 22. 21:17
1/2 anonim válasza:
Mármint hogyan nem számít nyersnek? Otthagytad még a gázon vagy ahogy beleraktad a tojást már le is vetted?
Amúgy nem fogsz minden második tojástól szalmonellát kapni, nem kell annyira izgulni. Felesleges kockáztatni, mert ha 5 évente kapod el az is sok, illetve a hőkezelt tojás fehérjéje jobban is hasznosul, szóval nem javaslom nyersen, de egy tojás miatt ne legyen álmatlan éjszakád.
2/2 anonim válasza:
Én módszerem:
Este lefekvés előtt tálba zabkása, bele egy adag fehérjepor, éjszaka áll, reggel már ehető.
Nem kell főzőcskézni, finom, és izgulni sem kell szalmonella sem egyéb más dolgok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!