Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fehérjeport mikor tegyem a...

A fehérjeport mikor tegyem a zabkásámba?

Figyelt kérdés

Mikróban szoktam készíteni. Először keverjem össze a zabpelyhet, vizet, tejet és a fehérjeport, majd tegyem a mikróba, vagy először a zabpelyhet a vízzel, tejjel, ezt a mikróba, és utána a férjeport? És a fehérjeport hogyan tegyem bele? Össze kell keverni vízzel? Vagy nem kell bele víz csak simán?

A spárba néztem 1 adagos fehérjeport, de az van ráírva, hogy fehérje italpor, vagy ez nem számít? Ugyanúgy lehet tenni zabkásába?

Ha majd edzés előtt eszem úgy jó? Mert az van ráírva hogy edzés után 45 perccel kell.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2021. jan. 26. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Vizzel keverd a feherjet mert csomos lesz az, hogy mikor teszed a kasadba az már mindegy, bár inkább mikró után szerintem 🤷
2021. jan. 26. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nélküle szoktam mikrózni, utána keverem bele, mikor már "kész" van. Víz nélkül. Ha sűrűnek érzed, persze tehetsz hozzá egy kis plusz folyadékot. De ha elkavarod turmixként, és úgy akarod zabhoz keverni, azt nem fogja felvenni és folyni fog nagyon.
2021. jan. 26. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Mikro utan
2021. jan. 26. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!