Ajánlatok nekem egy prémium minőségű fehérje port?
Sajnos nem tudok bevinni elegendő fehérjét, így egy táplálékkiegészítőben gondolkozok. Viszont nem értek hozzá: van ezer gyártó, ezer termék.. Szeretnék egy megbízható gyártót és egy prémium minőségű fehérje port, ami hű társam lenne az edzések során. Hallottam sok sztorit, hogy itt-ott csalnak a gyártók, telerakják gyenge minőségű aminosavakkal, stb..
Amit eddig hallottam gyártók: Biotech USA, Scitec, MyProtein, ezekről mi a véleményetek?
Mellékesen: Szeretnék egy jó kis Multivitamint is, ha valaki a "kezembe nyomna egyet", nagyon megköszönnémm
Mind3 teljesen jo, biotech, scitec es a myprotein is. Ha laktoz erzekeny vagy vegyel izolatumot de amugy teljesen jo a sima koncentratum :)
En csak ezt a 3 at hasznalom mar evek ota.
Multivitamin: scitec multi pro vagy mega daily one
Amugy a dymatize iso100 is elegge jo minosegu feherjepor
De ar ertek aranyban a myprotein ami a legjobb foleg mikor nagy akcio van ( pl most 44%)
Mind a három márka jó, én évekig Scitec/Biotech termékeket fogyasztottam, az utóbbi időben álltam át a GymBeam-re mert minőségben ugyanott vannak, és jóval olcsóbb.
2,5 kg-s fehérje 7190 Ft most a black friday miatt, de alapból is 3600 ft/kg áron szokott lenni, és ízre/oldódásra van olyan, mint a Biotech 100% Pure Whey. A Scitec fehérjék ízre finomabbak, vagy is édesebbek, de nekem már annyit nem ér a 6000 ft/kg-s átlagár.
Multivitaminból meg én is a scitec mega daily one-t ajánlanám, mert most van rá egy fasza akció.
De ha a költséghatékonyság nem annyira szempont, akkor a Multi Pro a legjobb.
Én nem szeretem a biofost. 3 fajta feherjet vettem mar toluk, mind szar van izben es oldodasban.
Scitect szoktam venni, és ott van van az egyik kedvenc izem...
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Utolsó, kicsit kifejtenéd a válaszod? Mi nem tetszett, miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!