Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan készítsem el a zabkását...

Igen nemm kérdése:

Hogyan készítsem el a zabkását? Fehérjével készíteném, de nem találom, hogy hogyan is kellene megcsinálni.

Figyelt kérdés
Reggelire menne. Írjátok le nekem pontosan, hogy miből mennyi és hogyan készítsem el! Köszönöm!

2012. okt. 16. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:

én így szoktam.

a tányérba natúr joghurt.

belerakom a zabot,összekeverem,hagyom pár percet megszívni magát és végül megeszem.

kb ennyi.

2012. okt. 16. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
A kérdésedből ítélve komoly hiányosságaid lehetnek. Ez nem egy wellington bélszín. Fogod a zabpelyhet (legyen 100g, abban kb 60g szénhidrát van), és nyakonöntöd egy adag fehérjeturmixszal (20-25g fehérje, márkától függően). Ez nem annyira bonyolult szerintem.
2012. okt. 17. 02:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, így érdemes, ahogy az utolsó is mondja. Annyival helyesbítve, hogy ez így nem zabkása, mert azt főzni szokás, tehát nem ez volt a kérdés. :-)

De amúgy tényleg felesleges ügyködni a zabkásán, sokkal gyorsabb így.

2012. okt. 17. 02:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez igaz, viszont ha főzöd akkor nem teszel hozzá proteint...vagyis nem szokás. :)
2012. okt. 17. 02:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves acm1899!

Nincsenek komoly hiányosságaim, egyszerűen nem tudom, hogy kell elkészíteni a zabkását. Tisztában vagyok a tápértékekkel, viszont nem a kérdésre válaszoltál. Zabkását azért szeretném elkészíteni, mert (elméletileg) így puha lesz és könnyebben fogyasztható és jól jönne már a változatosság is.

2012. okt. 17. 14:30
 6/8 A kérdező kommentje:
sima zabkása receptet találok a neten, olvastam már olyanról, hogy a végén szórják le proteinnel. Vélemény?
2012. okt. 17. 14:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Teljesen jó. Igazából a zabpelyhen és a vizen kívül a többi már csak ízesítő, úgyhogy nem lehet elrontani a dolgot.

Mikor megszívta magát a zab, lekapcsolod a tűzhelyet, megszórod a fehérjével, és jó étvágyat kívánok. :-)

2012. okt. 18. 18:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azóta kedvenc első étkezésem lett. A végén szórom meg csokis vagy vaníliás fehérjével és fahéjjal, hasonló íze van a tejbegrízhez, csak a fehérje dob rajta:)
2012. okt. 25. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!