Hogyan készítsem el a zabkását? Fehérjével készíteném, de nem találom, hogy hogyan is kellene megcsinálni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
én így szoktam.
a tányérba natúr joghurt.
belerakom a zabot,összekeverem,hagyom pár percet megszívni magát és végül megeszem.
kb ennyi.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Igen, így érdemes, ahogy az utolsó is mondja. Annyival helyesbítve, hogy ez így nem zabkása, mert azt főzni szokás, tehát nem ez volt a kérdés. :-)
De amúgy tényleg felesleges ügyködni a zabkásán, sokkal gyorsabb így.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kedves acm1899!
Nincsenek komoly hiányosságaim, egyszerűen nem tudom, hogy kell elkészíteni a zabkását. Tisztában vagyok a tápértékekkel, viszont nem a kérdésre válaszoltál. Zabkását azért szeretném elkészíteni, mert (elméletileg) így puha lesz és könnyebben fogyasztható és jól jönne már a változatosság is.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Teljesen jó. Igazából a zabpelyhen és a vizen kívül a többi már csak ízesítő, úgyhogy nem lehet elrontani a dolgot.
Mikor megszívta magát a zab, lekapcsolod a tűzhelyet, megszórod a fehérjével, és jó étvágyat kívánok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!