Hogyan készítsem el a zabkását? Fehérjével készíteném, de nem találom, hogy hogyan is kellene megcsinálni.
én így szoktam.
a tányérba natúr joghurt.
belerakom a zabot,összekeverem,hagyom pár percet megszívni magát és végül megeszem.
kb ennyi.
Igen, így érdemes, ahogy az utolsó is mondja. Annyival helyesbítve, hogy ez így nem zabkása, mert azt főzni szokás, tehát nem ez volt a kérdés. :-)
De amúgy tényleg felesleges ügyködni a zabkásán, sokkal gyorsabb így.
Kedves acm1899!
Nincsenek komoly hiányosságaim, egyszerűen nem tudom, hogy kell elkészíteni a zabkását. Tisztában vagyok a tápértékekkel, viszont nem a kérdésre válaszoltál. Zabkását azért szeretném elkészíteni, mert (elméletileg) így puha lesz és könnyebben fogyasztható és jól jönne már a változatosság is.
Teljesen jó. Igazából a zabpelyhen és a vizen kívül a többi már csak ízesítő, úgyhogy nem lehet elrontani a dolgot.
Mikor megszívta magát a zab, lekapcsolod a tűzhelyet, megszórod a fehérjével, és jó étvágyat kívánok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!