A dietetikusom szerint keveset ettem, ezért híztam. De tényleg ennyit kellene ennem?
Figyelt kérdés
Alapanyagcserém 1512 kcal
Optimális pedig 2200 kcal
Eddig, amikor neki álltam fogyizni 1400 kalóriát ettem, 120 gramm szénhidráttal, zsírszegényen, de nem fogytam...
Azt mondta, inkább 1900-2000 körül egyek és 150-60 g szénhidráttal, mert úgy nem fog raktározni a szervezetem...
Nem sok ez?? Nem akarok hízni, akkor már stagnáljon
2020. jún. 12. 20:04
1/6 anonim válasza:
Ő egy szakember. Egyértelműen többet ér a szava mint bárki másnak akinek nem ez a szakmája. Vagy neked, aki a témában meg ha tájékozott sem fog annyit tudni mint egy szakmabeli.
2/6 anonim válasza:
Ha 120 g szénhidràttal nem fogytàl, 160- al plàne nem valószínű hogy fogsz.
Energia több kell, szénhidràtot érdemes kevesebbre venni. Tedd próbàra.
Engem is 160 chra àllítottak, 1400-1500 kalóriàval. Szart se ért. Nem fogytam.
Levittem a szénhidràtot 80-85 grammra, energiàt megnöveltem, 2300 kalória körül eszem. Ennyi energia esik jól. Nem direkt korlàtozom. 48 kilót fogytam, és sokkal jobban vagyok.
3/6 anonim válasza:
Én is elsővel értek egyet, ő neki ez a szakmája, biztos ért hozzá.
4/6 A kérdező kommentje:
A szénhidráton nem emeltem, az alapból előírt 150-et eszem, de a kalória az 1800-2000 között van, már lement fél kg és nem éhezek :)
2020. jún. 18. 12:27
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, élvezem, nem ettem félre már 2 hete, nem is hiányzik, egyedül a kólát kívánom meg heti 1x, de szerintem az belefér egy pohár 1-2 hetente :) persze light,zero az is, de hát ugye nem az egészség mintapéldánya :D
2020. jún. 18. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!