Ezzel a módszerrel be fog indulni a fogyás? 25N
20 éves korom óta 115 kg vagyok a 168 cmhez. Nem néztem mit eszem, nem mozogtam valami sokat.
Pár hete belőttem napi 1800 kalóriára az adagomat. Reggeli: 300
Ebéd: 700
2 dl kakaó vagy helyette egy sor csoki : 200
Vacsora: 600
Heti 3x 30 perc biciklizés, heti 2x 45 perc, 2x pedig 1 óra.
Leves, csirke hús, saláta, rizs, bulgur, zabkása, gyümölcsök, mind benne vannak az étrendemben. Az 1800 kalória bevitel nem sok? Kevesebbet akartam, 1500-1600-at, de attól éhes voltam, így vacsorára pár dekával többet eszem, de cserébe ledolgozom azt a 250 kalóriát. Húzósabb napomon 500-at is, mivel heti kétszer már muszájból is egy órán át biciklizek 15 km/hval átlagosan.
Három hete csinálom, eddig nem ment le semmi, de bízom benne, hogy be fog indulni a fogyás.
20: Ez hülyeség. Van bármi tapasztalatod egyáltalán vagy a levegőbe beszélsz?
Esetleg ha nagyon szar a 'múltja', piszkos zsírraktárok, akkor ez le fogja terhelni a szervezetet. De ezt érzi az ember, és ha nagyon szar akkor csinál egy re-feedet. Meg inni kell az ásványokat böjt közben.
:) OK, ha nem tényleg nem tudod, akkor a következők például:
"a tejet sajtokat tejtermékeketfelejtsd el"
Miért?
"Minden cukros feldolgozott csokit felejts el."
Miért?
" A fehérje turmixokat is felejtsd el sokszorosan feldolgozott és káros is a vesere nézve."
Hol találtál erre utaló bizonyítékot?
" A reggeli legyen a leggqzdagabb. "
Milyen okból, ezt mire alapozod? (Tudom, a Kellogg's kezdte el ezt nyomni régen, innen ered a dolog, de ezen kívül?)
"Az egészséges fogyás 1kg egy hét alatt."
Ilyen konkrét számot mire alapozol? Nem lenne jobb egyénre szabni és az adott személy testsúlyának a százalékában kifejezni az értéket? És mit jelent az, hogy "egészséges fogyás" úgy általában? Ez is egy személyre szabott dolog.
Ha ezeket nem érted akkor baj van. Utána kell olvasni mindennek nem csak elhinni amit a gyártók és trendi márkák diktálnak és tolnak le az emberek torkán. Aztán jön a sok immun gyenge, ibs, irs, sziv-máj-vesebeteg és stb ... szerinted ha ezeket nyomják az emberek arcába és valóban jók akkor miért lenne szükség a különböző gyógyszerekre és vitaminokra. Ugye az megvan hogy alap esetben egy normális minél teljesertékübb étkezés mellett konkrétan nem lehetsz beteg... egy csomó betegségre miért mondják azt h egyél kevesebb húst több zöldséget??? Talány nem? Az a baj h az a normális h etetik a sok mocskot az emberekkel beteg lesz gyógyszer aztán kész ez a megszokott. A szokasok pedig amiket generációk megtartanak és tovább visznek botranyosak. Nézd meg mi az ibs meg az irs és a többi betegségnek a kiválto oka. Nézz dokumentum filmeket hogy tesztelik vagy csak elég ha megnezed a kék zóna sorozatot netflixen és megerted. Ha ez így nem jön át.
A teste mindenkinek egy formán működik elvileg az más h a kóros elhízás miatt szetcsesződött a hormon háztartás. Vagy kialakult etelintolerancia stb. És ezekre nem gyógyszer kéne hogy legyen a megoldás hanem egy rendes taplakozas és taplalkozasi szokás. Minőségi teljes értékű. Ez is rendben tenné. Van olyan ismerősöm és nem kevés példa meg rajta kívül hogy helyre hozta a vernyomását vagy a cukor,-sziv-errendszeri betegségét. De nem fogok feleslegesen senkit sem győzködni ha majd nem segít semmi már én szívesen segítek.
"Ha ezeket nem érted akkor baj van."
Inkább nálad úgy tűnik. De szívesen veszem, ha tudományos alappokra helyezve megmagyarázod, hogy értsem én is.
"De nem fogok feleslegesen senkit sem győzködni" - engem nem kell győzködni, nekem ez a munkám, de nem is arra kértelek, hogy győzködj, hanem hogy szolgálj magyarázattal és bizonyítékkal az ajánlásaidra.
Ezt nem tetted meg (ez nem meglepő), aki pedig alátámasztás nélkül állít valamit valamit a levegőbe, azt pont figyelmen kívül lehet hagyni, a kérdező is jobban jár, ha ezt teszi veled.
27. Tekintettel arra, hogy szöveget értelmezni sem tudsz, akkor miről beszélünk? Hol javasoltam csokoládét stb.?
Michael Greger egyébként, nem Gerger, de tegyük fel, hogy csak elírtad. Olvastam a könyveit. Kb. akkor fanatikus mint te.
A Kínai tanulmányt már régen megcáfolták.
Talán meg kellene válogatnod, hogy milyen forrásokból tájékozódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!