Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezzel a módszerrel be fog...

Ezzel a módszerrel be fog indulni a fogyás? 25N

Figyelt kérdés

20 éves korom óta 115 kg vagyok a 168 cmhez. Nem néztem mit eszem, nem mozogtam valami sokat.

Pár hete belőttem napi 1800 kalóriára az adagomat. Reggeli: 300

Ebéd: 700

2 dl kakaó vagy helyette egy sor csoki : 200

Vacsora: 600

Heti 3x 30 perc biciklizés, heti 2x 45 perc, 2x pedig 1 óra.

Leves, csirke hús, saláta, rizs, bulgur, zabkása, gyümölcsök, mind benne vannak az étrendemben. Az 1800 kalória bevitel nem sok? Kevesebbet akartam, 1500-1600-at, de attól éhes voltam, így vacsorára pár dekával többet eszem, de cserébe ledolgozom azt a 250 kalóriát. Húzósabb napomon 500-at is, mivel heti kétszer már muszájból is egy órán át biciklizek 15 km/hval átlagosan.

Három hete csinálom, eddig nem ment le semmi, de bízom benne, hogy be fog indulni a fogyás.

2023. szept. 21. 17:22
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
0%

20: Ez hülyeség. Van bármi tapasztalatod egyáltalán vagy a levegőbe beszélsz?

Esetleg ha nagyon szar a 'múltja', piszkos zsírraktárok, akkor ez le fogja terhelni a szervezetet. De ezt érzi az ember, és ha nagyon szar akkor csinál egy re-feedet. Meg inni kell az ásványokat böjt közben.

2023. szept. 22. 13:16
 22/29 anonim ***** válasza:
16-os, igen, ezért kérdeztem, hogy mire alapoztad, amit javasoltál, mert a fele elég furcsa javaslat. De nem árultad el.
2023. szept. 22. 13:44
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Furcsa? Mi is?
2023. szept. 22. 14:20
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

:) OK, ha nem tényleg nem tudod, akkor a következők például:

"a tejet sajtokat tejtermékeketfelejtsd el"

Miért?

"Minden cukros feldolgozott csokit felejts el."

Miért?

" A fehérje turmixokat is felejtsd el sokszorosan feldolgozott és káros is a vesere nézve."

Hol találtál erre utaló bizonyítékot?

" A reggeli legyen a leggqzdagabb. "

Milyen okból, ezt mire alapozod? (Tudom, a Kellogg's kezdte el ezt nyomni régen, innen ered a dolog, de ezen kívül?)

"Az egészséges fogyás 1kg egy hét alatt."

Ilyen konkrét számot mire alapozol? Nem lenne jobb egyénre szabni és az adott személy testsúlyának a százalékában kifejezni az értéket? És mit jelent az, hogy "egészséges fogyás" úgy általában? Ez is egy személyre szabott dolog.

2023. szept. 22. 14:32
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Ha ezeket nem érted akkor baj van. Utána kell olvasni mindennek nem csak elhinni amit a gyártók és trendi márkák diktálnak és tolnak le az emberek torkán. Aztán jön a sok immun gyenge, ibs, irs, sziv-máj-vesebeteg és stb ... szerinted ha ezeket nyomják az emberek arcába és valóban jók akkor miért lenne szükség a különböző gyógyszerekre és vitaminokra. Ugye az megvan hogy alap esetben egy normális minél teljesertékübb étkezés mellett konkrétan nem lehetsz beteg... egy csomó betegségre miért mondják azt h egyél kevesebb húst több zöldséget??? Talány nem? Az a baj h az a normális h etetik a sok mocskot az emberekkel beteg lesz gyógyszer aztán kész ez a megszokott. A szokasok pedig amiket generációk megtartanak és tovább visznek botranyosak. Nézd meg mi az ibs meg az irs és a többi betegségnek a kiválto oka. Nézz dokumentum filmeket hogy tesztelik vagy csak elég ha megnezed a kék zóna sorozatot netflixen és megerted. Ha ez így nem jön át.

A teste mindenkinek egy formán működik elvileg az más h a kóros elhízás miatt szetcsesződött a hormon háztartás. Vagy kialakult etelintolerancia stb. És ezekre nem gyógyszer kéne hogy legyen a megoldás hanem egy rendes taplakozas és taplalkozasi szokás. Minőségi teljes értékű. Ez is rendben tenné. Van olyan ismerősöm és nem kevés példa meg rajta kívül hogy helyre hozta a vernyomását vagy a cukor,-sziv-errendszeri betegségét. De nem fogok feleslegesen senkit sem győzködni ha majd nem segít semmi már én szívesen segítek.

2023. szept. 22. 15:44
 26/29 anonim ***** válasza:
63%

"Ha ezeket nem érted akkor baj van."

Inkább nálad úgy tűnik. De szívesen veszem, ha tudományos alappokra helyezve megmagyarázod, hogy értsem én is.

"De nem fogok feleslegesen senkit sem győzködni" - engem nem kell győzködni, nekem ez a munkám, de nem is arra kértelek, hogy győzködj, hanem hogy szolgálj magyarázattal és bizonyítékkal az ajánlásaidra.

Ezt nem tetted meg (ez nem meglepő), aki pedig alátámasztás nélkül állít valamit valamit a levegőbe, azt pont figyelmen kívül lehet hagyni, a kérdező is jobban jár, ha ezt teszi veled.

2023. szept. 22. 15:54
 27/29 anonim ***** válasza:
Bízzuk a kerdezőre kinek mit hisz. Tekintve hogy nem vagyok számítógép nem tudok ide statisztikákat kiírni. Ezért kell megnézni a filmeket vagy olvasni a könyveket. Parancsolj: T. Colin Campbell-Kinai tanulmány, dr Michael Gerger összes könyve m. Annyi számot találsz benne hogy bejojozik majd a szemed :) ha érdekel a téma ott minden alá van tamasztva. Kísérlettel következményekkel. Te aki jónak mondod a cukros csokit meg aszoartános édesített fehérjéket és bátorítod rá a kérdezőt akinek nincs kihez fordulni és erről is lebeszélnéd és a legkevésbé sem vagy nyitott erre, rád igazán rá férne. Már csak azután írj ide ha ezeket elolvastad és akkor cáfold is meg őket. :) mondjuk sok magyarázatot tőled sem lehet hallani miert is annyira jó a csoki meg a fehérje turmix miert érnek többet mint egy marék párolt zöldség, bab , humusz vagy tk. durum tészták vagy gyümölcsök? Kíváncsi lennék az ügyfeleidnek is a csokit javaslod meg a fehérje turmixot? Ne is írd le mivel foglakozol mert ebből látszik h kamuzol vagy nagyon nem megy az üzlet es pont emiatt a szakertelem miatt nem megy.
2023. szept. 22. 16:07
 28/29 anonim ***** válasza:

27. Tekintettel arra, hogy szöveget értelmezni sem tudsz, akkor miről beszélünk? Hol javasoltam csokoládét stb.?

Michael Greger egyébként, nem Gerger, de tegyük fel, hogy csak elírtad. Olvastam a könyveit. Kb. akkor fanatikus mint te.

A Kínai tanulmányt már régen megcáfolták.

Talán meg kellene válogatnod, hogy milyen forrásokból tájékozódsz.

[link]

2023. szept. 22. 16:34
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Nézzük meg 30 év múlva melyikünk hogy áll testileg és akkor ott lesz a kész bizonyíték, hogy kinek a statisztikája jobb. Jah szemernyi esély sincs rá hogy a multi hús tej és más feldolgozó ipar nagyembereinek szúrja ez a szemét és a jó hírét? Greger miért is fanatikus? Mert nem akar a nép betegségekben meghalni és szeretné a tudását atadni hátha lesz aki értékelné és tenne a testéért? Érdekes hogy ez a fanatikus nem pedig az a zombi aki mondjuk mindennap alig várja a mekit vagy a csokijat vagy a jo zsiros sós húsos kajákat... gyerekek szép egészséget mindenkinek! Az vagy amit meg(t)eszel ez ennyire egyszerű. A sors, Isten kinek mi nem hagy büntetlenül semmi rosszat és jutalom nélkül sem semmi jót. Éljetek e szerint és a világ szebb hely lesz. :)
2023. szept. 22. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!