Ezzel a módszerrel be fog indulni a fogyás? 25N
20 éves korom óta 115 kg vagyok a 168 cmhez. Nem néztem mit eszem, nem mozogtam valami sokat.
Pár hete belőttem napi 1800 kalóriára az adagomat. Reggeli: 300
Ebéd: 700
2 dl kakaó vagy helyette egy sor csoki : 200
Vacsora: 600
Heti 3x 30 perc biciklizés, heti 2x 45 perc, 2x pedig 1 óra.
Leves, csirke hús, saláta, rizs, bulgur, zabkása, gyümölcsök, mind benne vannak az étrendemben. Az 1800 kalória bevitel nem sok? Kevesebbet akartam, 1500-1600-at, de attól éhes voltam, így vacsorára pár dekával többet eszem, de cserébe ledolgozom azt a 250 kalóriát. Húzósabb napomon 500-at is, mivel heti kétszer már muszájból is egy órán át biciklizek 15 km/hval átlagosan.
Három hete csinálom, eddig nem ment le semmi, de bízom benne, hogy be fog indulni a fogyás.
Fenntartható legyen a diétád, mert ha nem bírod mert éhes vagy, vagy egyéb negatív tüneteket tapasztalsz, idővel besokallsz és fel fogod adni. Érdemes mozogni is, akkor több energiát használsz fel, és ehetsz:).
1800-al én éhenhalnék.
Kezdetekben 2500 körül ettem fogyáshoz, aztán szép lassan faragtam rajta itt ott kicsit, alakítgattam. Most már régebb óta eszek 2100-2300 kcal körül, ez a maximum, vagy inkább minimum amire le tudtam menni, ennél kevesebbet én már nem bírok, nekem túl éhezős lenne. És hát beálltam erre a keretre és egy idő után megállt mellette a fogyás, 175cm, 64kg vagyok, így nekem ez megfelel, nem is terveztem többet fogyni. Emellett amúgy heti 10 órát sportolok, ülőmunka mellett kell ennyi hogy tartani tudjam a súlyom
:)
Tanácsokkal receptekkel szívesen segítek bárkinek. Mert az ilyen tudást nem pénzért kéne osztani az ember között hanem ingyen. Mint a csoda edzők meg dietetikusok... hagyjuk már. Nekik is az a jó ha lassan vagy szinte semmit sem változik az ügyfél hogy minél tovább húzzák le anyagilag.
Nekem egy feltételem van hogy tartsa be
Nagyon sok az 1800... intenzívebb deficit kell, ha haladni akarsz valamerre.
115kg vagy... több tízezer elégethető zsír kcal van rajtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!