Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ki milyen diétával és módszerr...

Ki milyen diétával és módszerrel fogyott le és mennyit?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne más tapasztalata is. És tanács is ha van.

2021. febr. 3. 00:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

LCHF ( alacsony szénhidrát, magas zsírbevitel kombinációja)

Havi 1 csalónap, és

+heti 4-5x 1 óra mozgás,

2 év, -80 kilónál járok. Még 25- öt szeretnék lefaragni és rendben leszek.

Nekem csak ez az életmód, vált be, és így érzem jól magam igazán.

Mindenkinek magának kell rájönnie, hogy milyen az az út amit egy életen át képes betartani.

2021. febr. 3. 02:41
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
Meghatároztam egy kalóriakeretet és azt csökkentettem havonta 100 kalóriával úgy, hogy a ch-t vettem el. Csökkentett ch és zsír, magas fehérje+edzés. Aerob és súlyzós, lightosan. Fél év alatt 25 kiló ment le.
2021. febr. 3. 05:35
 3/15 anonim ***** válasza:
67%

47/F. Életmód váltás,bolti felvágott és hús és tészták nélkül . Az első évben meg se mozdult a súlyom 125-kg voltam . Majd csak következő éven indult el a fogyás ,6-hónap alatt lement 25-kg . Most már jó,sokkal könnyebb az életem .

Nekem ez segített hogy elhagytam a bolti dolgokat .

2021. febr. 3. 05:56
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
IF módszer.
2021. febr. 3. 08:25
 5/15 anonim ***** válasza:
10%
Én a Lifetilt-el. Most -30 kg-nál járok.
2021. febr. 3. 09:03
 6/15 anonim válasza:
19%
Lifetilt 4kg
2021. febr. 3. 10:02
 7/15 anonim ***** válasza:

Sokszor számoltam kalóriát, azzal általában havi 3 kg ment le, csak aztán mindig abbahagytam/meguntam/elcsábultam.

Most próbálok lazán élni. Azért oda figyelek, a kalóriát nagyjából tartom, de ha hétvégén van egy sültkrumplizás, másnap palacsintázás az se baj.

2021. febr. 3. 10:15
 8/15 anonim ***** válasza:
5%

Simán kiszámítottam hogy hány kcal kell heti 1 kg fogyáshoz, és tartottam. Nem egy nagy dolog...

-13kg(50re 63rol)

2021. febr. 3. 12:20
 9/15 anonim ***** válasza:
25%
Komolyan baromira nem tudom miért kell minden esetben lepontozni ha azt írom hogy Lifetilt-el fogytam. Nekem ez segített,ezzel fogytam. Nem hirdetem mindössze leírtam.
2021. febr. 3. 13:15
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
9: én nem pontoztalak le, de a Lifetiltet lusta anyukák pénzba*zásának tartom. Mert aki tényleg le akar fogyni, annak nem kell semmi méregdrága cucc, csak egy zöldséges/gyümölcsös/ hentes aztán hello.
2021. febr. 3. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!