Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ki milyen diétával és módszerr...

Ki milyen diétával és módszerrel fogyott le és mennyit?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne más tapasztalata is. És tanács is ha van.

2021. febr. 3. 00:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%
10-es. Ok lusta anyuka vagyok.Se időm se energiám. Tartottam az étrendet, szedtem a bogyókat, ledobtam 30 kg-ot. Ez miért olyan rossz?
2021. febr. 3. 13:55
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

11: nem mondtam hogy rossz, szimplán kicsit akart hiányt taglal, és nem maradandó életmódváltás.

A lifetiltes csoporban is “Olgi” mit csinál? Zabál pár hetet, aztán fogyózik pár hetet. Ez egy tudatos ember?:DDD lefogytam, úgy maradtam, ez tudatosság, évek óta nem fogyóztam.

Az ott lévő emberek vagy zabál vagy fogyózik, ez egy elb*szott egészség rombolás.

2021. febr. 3. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Kalóriaszámolás, tiszta étkezés (egészségtelen kajákat nagyrészt elhagytam, de néha belefér), heti 5x1 óra mozgás.
2021. febr. 3. 14:57
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
A 2-es válaszoló vagyok. Az én válaszomat is lepontozták, csak nem értem miért, hiszen ez a klasszikus módszer😃 ráadásul mivel én férfi vagyok, úgy szerettem volna lejjebb adni a testsúlyomból, hogy az izomzatom azért megmaradjon valamelyest. Ezt csak magas fehérje bevitelével és súlyzós edzéssel érhetem el.
2021. febr. 3. 18:26
 15/15 anonim ***** válasza:
78%

Kb. 1,5 év alatt fogytam közel 20 kg-t (kb.70-ről 52-re, 170 cm vagyok). Minden nap edzek mióta elkezdtem, kardió minden nap van (ellipszis, futás, lépcsőző vagy bicikli) és mellette kb. heti 2-3szor erősítő edzés (kettlebell, súlyzók, gumiszalag, stb.)

Nagyjából 1500 kalóriát eszem, figyelem a makrókat. A zsír kb. 50 g jelenleg, a ch max. 160, a fehérje meg minél több. Próbálok változatosan enni, sok zöldséget, teljes kiőrlésű dolgokat, sovány húsokat, zsírszegény túrót, kefírt. Tejet évek óta nem iszom. A cukrot teljesen elhagytam, próbálok az édesítőkről is leszokni és mindent a természetes ízében enni.

Naponta 3 liter vizet vagy ízesítetlen teát iszom.

Csalóétkezések meg csalónapok egyáltalán nincsenek, ha kívánok valamit akkor megeszem, de átalakítom, hogy beleférjen az étrendbe.

Kb. ennyi. Szerintem az életmódváltás a kulcs, olyan étrendet és edzéstervet kell kialakítani, ami neked beválik és életed végéig tartani tudod erőlködés nélkül.

29N

2021. febr. 4. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!