Ti mit gondoltok fogyhatok azzal a módszerrel hogy napi kb 1300 kcalt viszek be és ebből elégetek kb 800-1000 közotti kcalt?
Ha formába szeretned hozni magad, étkezz egészségesen, ne pedig koplalj. Eddz sokat, amennyi jól esik, élvezd a mozgást, és élvezd az etkezést is. Ha valóban 800-1000 kcalt égetsz el egy nap (vagyis napi 10 km-t futsz? azt nem hiszem), akkor a MINIMUM a 2500 kalória...
A tested jelez neked. Ha elkezdesz koplalni, szrul fogod magad erezni. Koncentrációs problémáid lesznek, ingerült leszel, alvási és pszichés zavarokig is eljuthatsz. Na ez az az út, amit nem kéne követned (nekem elhiheted, ennyi idősen én is ilyen hülyeségeket csináltam). Próbálj meg tiszta alapanyagokból enni (ne gyorskajázz), nem túl zsíros húsok (szarnyasok), sok zöldség és gyümölcs, teljes kiőrlésű dolgok, gabonák, kevés vagy semmi édesség. Ennyi. Nem kell kikeszítened a tested, egyél mértékkel, de eleget:)
20:08 as válaszoló
Ugy égetem el azt a 800 kaloriát hogy minden reggel gyalog megyek a boltba ami kb felora seta.. Napközbe edzek, tornázok és takarítok meg házkörüli dolgokat is csinálok este pedig vagy biciklizek vagy sétálok vagy pedig futok. Nem éheztetem magam tényleg ez a napi 1300 kcal nincs is meg minden nap és nem vagyok ehes pont jól érzem magam ezzel a mennyiséggel. Egy alkalmazás segítségével számolom ezeket a kcalokat
20:22 es válaszoló
Tudom jol hogy alkat ellen nincs mit tenni de nem voltam én mindíg ilyen tortent egy nagy változás par eve körülöttem és akkor evésbe menekültem és rá stresszeltem is még szerintem ezért alakulhatott ki ez a háj réteg a csípőmön
20:31 es válaszoló
Köszönöm a választ, mennyi lenne az ideális amitől semmi bajom nem lenne és egészségesen fogyhatnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!