Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ezzel a módszerrel...

Szerintetek ezzel a módszerrel mennyire tudok lefogyni?

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár hónapban mindig megkapom, hogy híztam és már nagyon elegem van belőle. Eldöntöttem, hogy keveset fogok enni és újra mozogni fogok.

Naponta kb 1000-1500 kcal max és abból 500-at ledolgozok. Ezek mellett még hobbiból tornázom is sokszor és nagyon sokat sétálok. Szerintetek mennyi időbe fog telni mire leadok 5-6 kilót?

Valamint ez mennyire lehet hatással az egészségemre?

Esetleg ha valakinek van ötlete hogyan fogyjak többet kevés idő alatt az kérlek írja le

2021. jún. 28. 03:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónap alatt is le lehet adni, de az megviseli a szervezetet, plusz utána visszahízod. Kb 2,5 hónap, utána meg tartani egy normalis étrendet plusz mozgás. Én 4,8 kgt adtam le 2 hónap alatt. A sört volt nehéz elhagyni. De sikerült. Sok sikert neked
2021. jún. 28. 07:02
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Első vagyok. Gm diéta. Nézz utána, de nem javaslom. Fő a türelem :) a szervezetek meghálálja, ha türelmes vagy vele.
2021. jún. 28. 07:04
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

1000kalóriás étkezések kellett nagyon nem reális napi 500kcal-os edzés. Tudod milyen sok idő elégetni 500kalóriát? 1óra futás kb.

Energiád se lesz erre.

Tartsd a szénhidrátot alacsonyan, hozzá magas fehérje és minőségi zsírok (olajos magokból,avokádóból stb).

5-6kilót kell leadnod,tehát nem lehetsz valami kövér. Így elég a sok sport és mellé alacsony szénhidrát.

2021. jún. 28. 08:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegy, hogy 1000 vagy 1500 kcal.

Keress fel egy dietetikust, aki a testalkatod/fizikai aktivitásod szerint előír egy étrendet. Nem kellene hasraütésből egyik napról a másikra keveset enni.

2021. jún. 28. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!