Én nőként 31 kilót fogytam. Teljes életmódváltás, és edzés segítségével. Ja, meg mindenhová gyalog jártam.
2020. jún. 19. 17:10
3/13 anonim válasza:
Ott kezdődik, hogy nem kell 30kg-ot fogynod, az már a sovány kategória. 16 évesen pedig még növésben vagy, úgyhogy nem érdemes drasztikus diétákba kezdened.
Kezdj el egészségesen enni, minél több zöldséggel, hagyd el a nassolást, üdítőket, és csökkentsd az adagokat. Ezzel a súllyal meg valami ízület kímélő mozgás egyelőre, séta, biciklizés, némi otthoni torna.
2020. jún. 19. 17:11
4/13 anonim válasza:
Neked kb 10 kilot kell max fogynod.
2020. jún. 19. 17:50
5/13 anonim válasza:
Elégetett kalória > bevitt kalória = fogyás
2020. jún. 19. 18:11
6/13 anonim válasza:
Ekkora feleslegnél a dokinál kezdj!
2020. jún. 19. 21:16
7/13 anonim válasza:
Heggeszd be a hűtőt, vagy anyádék zárják kulcsra a konyhát, spájzt. Illetve teljes zsebpénzmegvonás, és kiporciózott ételadagok. Emellett elmehetsz mezőgazdasági munkára is, az sok energiát éget, és megszakadni sem kell.
2020. jún. 21. 01:10
8/13 anonim válasza:
30 kilót nem kell fogynod. Meg egyébként is nem szabad csak a súlyt nézni, nem mindegy, hogy az izom, vagy zsír.
Életmód változtatással érdemes fogyni, csodaszereket felejtsd el! Nekem az időkorlátos étkezés bevállt, de nézz utána, mert ez összetett dolog, nem tudom itt leírni, összefügg sokminden, légzés, alvás, stb.
Lakatos Péter eléggé belemélyedt a témába, olvasd el miket ír.
Ne beszéljétek le! Kell fogynia 30kg-ot,még úgy sem lesz sovány, és a hasa sem lesz kockás. Tudom miről beszélek. Magasabb vagyok, izmos, és 75kg, de a kockáim épp csak látszanak
Itt egy példa. Nem kell 30 kilót fogyni, izmot kell építeni. Persze a zsírt le kell adni és, helyette legyen az izom, de nem szabad csak a testsúlyt nézni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!