Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi értelme van a mozgásnak,...

Mi értelme van a mozgásnak, ha utána az elégetett kalória hiányzik és megéhezem?

Figyelt kérdés

Ha egész nap nem mozgok: 1800 kalóriát viszek be. Annyi a keretem, és ezzel fogyok is, van is miből.

Teszek egy nagyobb sétát, pl 10 kilométert, vagy pedig biciklizek egy órát, esetleg kettőt, amikkel elégetek mondjuk 300-500 kalóriát. Nos, az 1800-as kalória mellett ha elégetek ennyit mozgással, éhes leszek. Szóval kénytelen leszek enni, és bár nem bezabálok vagy nassolok, hanem eszem egy nagyobb tányér levest vagy egy tál salátát, máris visszajön 300-400 kalória, kb annyi amennyit elégettem.

2023. júl. 18. 19:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó vagyok, 100g húsleves bőségesen zöldséggel, hússal is kb 40 kcal, ha benyomsz fél litert még akkor is csak 200 kcal-nál jársz.
2023. júl. 19. 17:45
 22/30 A kérdező kommentje:
Mivel tűpontosan nem tudom belőni a kalóriát, ezért mindig kicsit bővebben számolom.
2023. júl. 19. 18:20
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

sracok, ti tudjatok egyaltalan mi az a kaloria?

mert van egy erzesem hogy total nem csak kitalalnatok valamit

altalanos iskolai kerdes egyebkent

2023. júl. 19. 18:40
 24/30 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy. Ha 1800-al deficitben vagy és elégetsz mellé még 400-at, akkor csak nagyobb deficitben leszel. A sétapótlás után is megmarad a kiszámolt deficited, ergo fogyni fogsz még akkor is, ha eszel a séta után.
2023. júl. 19. 20:41
 25/30 anonim ***** válasza:

Egy kis éhségbe még senki sem halt bele, nem kell túldrámázni.

Én akkor kezdtem mozgás hatására éhséget érezni, amikor elkezdtem mozgásként a lazább dolgok ( torna, séta, szobabicikli) után, úszni járni. Heti 5x 2 óra. Na az első hetekben bizony éhes voltam utána. Nem ettem, csak vizet ittam vagy teát, és kihúztam vacsoráig. Fokozatosan hozzászoktam, és már egyáltalán nincs ilyen hatása.

2023. júl. 20. 08:27
 26/30 anonim ***** válasza:

18

ennel jobb kategoria nincs, mert itt gyulnek ossze a szakemberek.

Meg te is itt vagy mint dietetikus latod.

2023. júl. 20. 08:39
 27/30 anonim ***** válasza:
26. Jól van, akkor ha a bőrbetegségeddel te dietetikushoz mész, akkor már értelek 👍
2023. júl. 20. 13:08
 28/30 anonim ***** válasza:

27 olvasd el megint szerintem.

Itt vannak a szakemberek. Nem csak professzionális dietetikusok nóbel díjjal, ne legyél egoista!

2023. júl. 20. 13:11
 29/30 anonim ***** válasza:
28. Persze, értettem eddig is. Logikus, hogy a fogyókúránál keresel szakembert, hátha van köztük bőrgyógyász - teljesen normális.
2023. júl. 20. 13:53
 30/30 anonim ***** válasza:

29

hat nem elobb irtam hogy itt mindenki profi sportedzo, dietetikus, farmakologiaval foglalkozott Pecsen, Szegeden vagy Semmelweisen, esetleg orvos is. - igazad van lehet hogy a vagyokat lehagytam azaz "itt mindenki vagy profi sportedzo vagy dietetikus vagy farmakologiaval foglalkozott..." stb. akkor mostantol legyen ugy. Hibaztam ahogy Cezar is.

Egyebkent te nem szamitasz orvosnak szoval toled minek is kerdeznek ilyet azert ne indulj ki magadbol broder.

A koca el van vetve.

2023. júl. 20. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!