Fogyásnál normális ha fáradt vagyok ?
Nő vagyok 26 éves 152 cm 73kg 1 hónapja kezdtem az életmódváltás 76 kg voltam.
1250-1300 kcal eszek egy nap, 35 perc edzés heti 4x,csak kardio.
reggelim: saját készítésű banános erdei gyümölcsös zabkása 373 kcal.
Ebéd: leves, csirke vagy hal zöldség körettel.
Masinak fél marék magvak.
Vacsora: fél kaliforniai paprikát rágcsálok el,2 főtt tojással.
Az mennyire normális,hogy állandóan,fáradt álmos vagyok kimerült,rosszul alszok.
Azt hittem,hogy sokkal energikusabb leszek,ez fog változni, tanácstalan vagyok.
Szerintem fél marék mag nem 85 kcal, az kb 12 gr manula. De legyen ennyi, nem is ez a baj az étrendeddel.
Hanem hogy a reggelin kívül nincs benne teljes kiőrlésű, lassan felszívódó CH.
Az jó, hogy a nap elején van, felteszem nem is délelőtt vannak energiaproblémáid. Az ebédben is legyen CH. Én a rggeli mennyiségét csökkenteném, és abból tennék át ebédre. Tortilla, bulgur, valami zablisztes kreálmány (nálam a cukkinitócsni pl nagy kedvenc), vagy tk tészta. Sok zöldséggel, friss, főtt, fermentált, ami tetszik. Uzsonnára gyümölcs, feleennyi maggal, akkor lassabban szívósik fel.
1500kc alatt pedig nincs normális hormonháztartás.
Egy pajzsmirigy panelt pedig bármikor érdemes lehet nézetni (TSH, aTPO, T3, T4), az is okozhat fáradtságot.
Reggeli: 300
Ebéd: talán megvan 300, de nem biztos
Mag: 40-50
Vacsi: 130 max
Azért vagy fáradt, mert éhezteted magad. 1400-1500 alá NEM megyünk, pont.
Max, ha kómában fekszel és vegetálsz, de 1200 akkor is minimum kell.
Csak magamat tudom ismételni (3mas). Nekem is rovos számolta es szamolja a kaloriaimat. A kulonbseg hogy en nem vagyok rosszul és szépen haladok.
Nem szeretek sose orvosokat felulirni de fogadjunk a tied sosem probalt meg ekkora deficitben lenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!