Mit tegyek hogy ellen tudjak állni az édességnek?
Figyelt kérdés
Fogyókúrázni szeretnék csak az édesség a gyengém. Egyszerűen nem birok nem enni belőle. Hallottam olyat is hogy aki ilyen szinten kívánja az kalcium hiányos. Vagy létezik olyan ami enyhíti ezt de nincs benne olyan sok zsír?
Tudom hogy ide jönne a mérték de ha elkezdem nem tudom hol a határ
:( Előre is köszönöm a segítséget
2022. jan. 29. 12:46
11/12 anonim válasza:
Szoktam az aldiban venni cukormentes joghurtos cukrot. Ha nagyon ehetnékem van akkor ezt eszem.
Illetve én azt figyeltem meg ha nagyon édesség ehetnékem van, akkor eszem normális kaját és utána vagy nem kell, vagy elég egy db süti.
12/12 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt a problémám, cukorfüggő vagyok. Szedtem krómot, magnéziumot, B-C-D vitamint, étvágycsökkentőket, Biotech-es cuccokat, egyik se ért semmit. Ha nem volt otthon édesség, akkor simán elmentem a boltba érte. Végül a megoldás az lett, hogy összevásároltam mindenféle cukormentes édességet és azokat eszem. (Most is halomban áll a kamrában.) Van hozzáadott cukormentes csoki, nápolyi, cukorka, keksz, szaloncukor, joghurt, minden. Nagyon finokmak és nem generálnak falásrohamot. Sokkal könnyebb megállni pl. 2 sor csokinál. Természetesen ezekben is ugyanannyi kalória van, mint a simában, csak nem indítja be a falást. Mert én is így voltam: ha csak egy szem bonbon-t ettem meg, akkor kampó volt. Aki meg tud állni egy kocka csokinál, az ezt nem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!