Mit lehet tenni a kevesebb étel miatti gyengeség ellen?
Most is csinos vagyok, nem szeretnék sokat fogyni, kb. 3 kilót.
Viszont annyira nehéz rávenni magamat, mert ha már csak egy napig is kevesebbet eszem, egyből szédülök, gyenge vagyok, éhségrohamok jönnek rám. :(
Másoknál is van ilyen, vagy rosszul csinálok valamit?
Nem koplalok pedig ilyenkor sem, csak kevesebbet próbálok enni ebédre/vacsorára, pl. két szelet helyett egy.
Az egyetlen megoldás többet enni!
A koplalás nem jó módszer, ehetsz többet, csak megfelelö összetételben.
Nem tudok nagyon konkrétat írni, mert minden nap kicsit mást eszem.
Reggeli: müzliszelet/zabkeksz/gofri + banán + tea/kávé cukor nélkül
Ebéd: főtt étel, tészta, hús, krumpli, zöldség, főzelék, mikor mi, de tényleg változatosan
Vacsora: melegszendvics/leves/még egy kis főtt étel
Pluszban sok gyümölcsöt is eszem, délután vagy este, smoothie-t is gyakran iszom.
Sajnos nasizni is szoktam, chips/sütemény, vacsora után. Próbáltam már elhagyni, de teljesen nem tudom, mert pár napig bírom, és utána bezabálok belőle. Bár hízni legalább nem hízok tőle,mert ugye sokat is edzek.
173 cm vagyok, és 59-60 kg. Voltam már picit vékonyabb, és úgy jobban tetszettem magamnak, kicsit vékonyabb volt a lábam, a karom, az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!