Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit lehet tenni a kevesebb...

Mit lehet tenni a kevesebb étel miatti gyengeség ellen?

Figyelt kérdés

Most is csinos vagyok, nem szeretnék sokat fogyni, kb. 3 kilót.

Viszont annyira nehéz rávenni magamat, mert ha már csak egy napig is kevesebbet eszem, egyből szédülök, gyenge vagyok, éhségrohamok jönnek rám. :(

Másoknál is van ilyen, vagy rosszul csinálok valamit?

Nem koplalok pedig ilyenkor sem, csak kevesebbet próbálok enni ebédre/vacsorára, pl. két szelet helyett egy.

2021. ápr. 15. 11:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

Nem kell fogynod ebbol a sulybol, te jo eg!

Egyebkent meg ranezesre is van vagy 2500-3000 kaloria amit megeszel, ha nem tobb, foleg ha meg nasizol is. A szenhidrat rengeteg.

Szerencses vagy kerdezo, barcsak en is ehetnek ennyit hizas nelkul :D

2021. ápr. 15. 12:47
 12/13 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem azt nem egy nap alatt eszi meg, csak példának hozhatta fsl ezeket az ételeket.
2021. ápr. 15. 16:39
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Nyilvan nem mindet, mivel tobb variacio is van a kajakbol, de en ugy ertelmeztem, hogy reggelizik, ebedel, vacsorazik es meg vacsora utan is nasizik sokszor. Ha mindegyikbol csak egyet valasztasz ki+nasi, az boven megugorja a 2500 kaloriat, szerintem.
2021. ápr. 15. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!