Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Motiválás céljából leszólnátok...

Motiválás céljából leszólnátok engem?

Figyelt kérdés

Eléggé megakadtam a diétában, pontosabban az életmódváltásban, vagyis még nem váltottam át, mert majd holnap. 3 év alatt leadtam 15 kg-ot és a sok sport által formás lettem és izmos, szóval tulajdonképpen csak egy hajszál választ el a tökéletességtől. Valószínű mentális probléma nálam, hogy semmit nem tudok befejezni, így ezt is feladtam a cél előtt. Amúgy az életmódváltást nem is az utolsó 1-2 kg leadása miatt terveztem be, hanem mert szeretnék egészségesebb lenni, tulajdonképpen össze-vissza eszek és már nem érzem magam így jól. De csak az van a fejemben, hogy ha átállok, akkor mennyi mindenről le kell mondanom:( A lényeg, hogy ha beszólogatnak nekem, hogy puha vagyok és egy akaratgyenge kis szar, akkor erőre kapok, feltör belőlem a bizonyítási vágy. Most jobb ötletem nincs arra, hogyan zökkenjek ki ebből az állapotból. Nincs ki noszogasson, pedig rám az nagyon hat. Szóval akinek kedve van kiélheti magát, beszólhattok ahogy akartok. Vagy adhattok tanácsot, hogyan vegyem rá magam, hogy tényleg elkezdjem és csináljam. Nálam fejben nem működik a dolog, nem tudom mit lehet ezzel kezdeni.

24/L

2013. okt. 14. 15:48
 1/7 anonim válasza:
78%
gyenge szar vagy, úgysem tudod megcsinálni! a párod undorodik tőled. hogyha pedig nincs, akkor ez az oka. nem vagy párkapcsolatra alkalmas te dagadék. nem érsz semmi, hogyha ennyit sem tudsz megcsinálni. igénytelen tehén -,- nézd meg azokat a szép csinos nőket, akik olyan sexyk, hogy minden pasi őket akarja. gyönyörűek. te soha nem leszel olyan. na menjél inkább csokit és chipset zabálni, aztán nézz tükörbe és mond szépen, hogy egy örök vesztes vagy.
2013. okt. 14. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Minek szóljunk be?Azért, hogy még a motiválást is helyetted oldjuk meg?Nem jutsz sehova, amit te edzésnek hívsz...hehe az nekem a bemelegítés, amikor te felkelsz, és tömöd magadba a sz-rt, én akkor végzek.Kit érdekel mit csináltál az elmúlt 3 év alatt?A lényeg az, hogy mit csinálsz most!Persze ez téged nem érdekel...önző balf-sz vagy..olyan szinten egoista vagy, hogy zabálsz annak ellenére, hogy tudod ez rossz dolog?Siralmas, nincs miért küzdened...ez a nagy álmod?Jól kinézni? A helyzet az, hogy mások most éppen ezen dolgoznak, éppen a te álmaidat lopják el, amíg te maradsz ugyan az a hulladék aki eddig voltál.Nem akarod eléggé, de persze nem is kell mindenkinek jól kinéznie, az ilyenek az én tanítóim, mert tudom milyen nem akarok soha lenni.
2013. okt. 14. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Ennek semmi értelme.. ha valaki nem magától szól le, hanem azért, mert te megkéred rá, hogy tud téged motiválni??
2013. okt. 14. 16:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Az mindegy, hogy kérem vagy nem kérem, ha igazat ír. Ha igaz rám, akkor úgyis megérint. "ez a nagy álmod?Jól kinézni? A helyzet az, hogy mások most éppen ezen dolgoznak, éppen a te álmaidat lopják el, amíg te maradsz ugyan az a hulladék aki eddig voltál." Na ez fájt:( És ezt meg is jegyzem, sokat segít a kitartásban, ha ilyeneket felidézek.
2013. okt. 14. 16:47
 5/7 anonim válasza:
ez nekem is tetszett :D (első vagyok)
2013. okt. 14. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A szervezet ilyenkor tél előtt, télire tartalékol! azért nem bírod a diétát.

Életmódváltásra ez nem jó időpont, egészséges életmódra, viszont annál inkább.

Ha már évek óta fogyózol, ez nem jelenthet akadályt.

Jön a tél, élj egészségesebben ne legyél folyton beteg a hidegbe.

Rengeteg zöldtea, gyümölcsök, zöldségek! Sok mozgás, kirándulás.

Én nem látok benned akaratgyengeséget. Sajnálom, de tényleg nem akarok kötekedni, szerintem te erős vagy, jól bírod. Most megtorpantál, ami nem vall rád ha tényleg évek óta bírod. Jobb érzés feszesnek, izmosnak lenni, úgyhogy ha nem akarsz télre löttyedt lenni, húzz bele!

2013. okt. 14. 21:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, ez is hatott:)
2013. okt. 16. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!