Már 2 hete fogyózom?! Elég gyengének érzem magam.
Sziasztok ! 1.KÉRDÉS2 hete megy a diéta , de olyab gyengének érzem magam.Mi lehet a gond ? Előtte is vt már hogy belehezdtem de nem juttam el idáig . 1 v 2 nap utan abbahagytam.
2.KÉRDÉSaz este ittam egy hosszú presszót ami után egy ruhabolt oltozojeben nagyon elkezdett a szivem dobogni kellett neki 1 2 perc h visszaálljon eredeti dobogasaba , már korábban is megtortent parszor... nem tudom hogy mit tegyek , mi lehet a bajom ... kerlek ha tud valaki segiteni az tegye meg ... koszi 😊
Azt kéne tudni, milyen fogyókúrát folytatsz. A kezdeti gyengeség betudható annak is, hogy a kevesebb kalóriától elkezdtek felszabadulni az eddig elraktározott méreganyagok. Ezek most bekerültek a véráramba, és természetes, hogy kisebb mérgezést okoznak pár napig. Gyengeség, hányinger, fejfájás, ezek jellemző tünetek. Sokan ilyenkor ijednek meg, és abbahagyják a kúrát.
Ami a második kérdést illeti, ne igyál kávét. Nem mindenki tolerálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!