Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételeket egyek ha...

Milyen ételeket egyek ha fogyózom?

Figyelt kérdés
50 kg vagyok és mivel fiatal vagyok ezért nem akarok "éhezéssel" lefogyni pár kilót mert még növésben vagyok és arra vagyok kíváncsi hogy milyen ételek vannak amik nem annyira hízlalnak de azért laktatóak is
2017. ápr. 20. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 20. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmi sem hízlaló a kalóriakereteden belül.
2017. ápr. 20. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindent, mértékkel.
2017. ápr. 20. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Máskor sem éhezéssel kell fogyni, nemcsak fiatalon. Persze ilyenkor kicsit még rosszabb a koplalás.

Nos, a kalóriatöbblet hizlal. S egyéni, hogy mi laktat, s az is fontos, hogy mit szeretsz, mivel tudod tartani az étrendet. Semmi értelme elvileg remek, de utált ételeket enni.

Általánosan a fehérjedús s gyors cukorban szegényebb ételek laktatnak inkább. Nekem pl. egyik kedvenc fogyós ételem a rántotta vagy a töltött tojás, de a holnapi vaníliakrémes tortám is remek lesz (édesszájú vagyok, a párom pedig brutálisan az). Cukor persze nem lesz benne.

Ehetsz persze sokféle jó fehérjét, zöldségekkel s persze még valamivel, ami energiát is ad. Semmi gond nincs a nagyobb mennyiségű szénhidráttal, ha jólesik és belefér a keretbe. Csak jusson elég fehérjére, zöldségre, zsír is kell, de olyan kevés a minimum szükséges mennyiség, hogy nehéz alámenni, persze aki direkt kerül minden zsírt, az egészségtelen alacsony szinten visz be zsírt.

Sokakat extra jól laktatnak a rostos ételek is. Van, akinek a térfogat számít sokat, erre jók a könnyed zöldséges ételek.

2017. ápr. 21. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!