Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételeket egyek ha...

Milyen ételeket egyek ha fogyózom de 1hó alatt csak 1x ehetek csirkét mert nincs rá pénzem?

Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Zöldség, gyümölcs, tejtermékek.
2012. júl. 2. 08:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze ez nem váltja ki a húst. Am én is elég keveset eszek, mert nem igazán rajongok értük, de néha muszáj.
2012. júl. 2. 08:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Most jut csak eszembe. Mit eszel am, ha csirkemellre nincs pénzed? Csak mert nagyjából egy hónappal ezelőtt vettem csirkemellet(csak egy felet, mert egyedül ettem, de ez a fél elég volt ebédre és vacsira is) ilyen páccal készítettem el:

Joghurtos pác: 1 pohár joghurt, 2 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál olaj, 2 kávéskanál só, 2 kávéskanál koriander.

Ehhez vettem a joghurtot és a fokhagymát, valamint tzatziki öntetet készítettem hozzá, amihez kellett még tejföl és egy uborka pluszba és ez összesen 750 Ft-ba került. Nem olyan sok, de egy napra mégis kijött belőle az ebéd és a vacsi is, és még nagyon finom is volt.

2012. júl. 3. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!