Ha fogyózom ehetem ezeket az ételeket?
Fogyókúrában a magam feje után megyek, és tornázok. A kérdésem ehetek-e halat, gombát, burgonyát ( főzve), levest, főzelékeket, abonettet?
Ha igen, hogyan készítsem el a gombát és a halat? Mármint olajjal-e, süssem, e stb.
Köszönöm a válaszokat!
szerintem a kérdező arra kiváncsi, mit ÉRDEMES. csokit is ehet, egy nagy táblával egy nap, gombábol meg egy vodorrel.
halat nagyon sokat ehetsz, bátran, pici vajon, vagy párolva, sütve! husilevesben sok az antioidáns, nagyon hasznos! abból a zöldségek jöhetnek! krumpliból kicsi kevesebb, de kell enni azt is! a gomba is nagyon jó, én azt szoktam levesbe is darabolni sokat :)
de vannak trükkök, pl sóágyban sült csirke, ahhoz nem kell külön olaj, vagy zacsis csirke, mind mind nagyon finom, szerintem a halat is meg lehet csinálni zacsiban, igy nem kell +olaj!
abonettet is bátran, nagyon kevés kcal van benne. főzelékek nagyon jók, én sosem ilyedek meg attól a pici liszttől. ha meg szereted a tököt, spenótot, sóskamártást, akkor az nagyon jó, mert abból is ehetsz sokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!