Hogyha nem eszek 6 utan, viszont ugyanazokat az eteleket eszem mint eddig akkor mennyi ido allatt fogok lefogyni?
ertem en...de hogy adnatok vlmi peldat?....nincs annyi penzem h nem tudom en milyen fogyokuras receptekhez megvegyem a "hozzavalokat" azert szeretnem tudni h mit kellene csinaljak h foggyak? milyen tornat v vlmi...16 eves vagyok es 162 cm es 74 kg...
ez nem annyira aranyos...mit kellenne csinaljak?
elég sok ilyen téma van..
de mindenesetre, ha lefekvés előtt 3 órával nem eszel, abból semmi rossz nem sülhet ki
a felülés meg tényleg semmit nem ér, max erősebb lesz a hasad, több izom, nagyobb súly, stb..
menjél futni, az segít, mindennap lehetőleg egy órát minimum, vagy ha nem megy, akk sétálj
de azt tartsd észben, hogy a zsírégetés csak 50 perc mozgás után indul be
és, hogy nincs helyi zsírégetés
Ritkábban nassolj (mondjuk 2 hetente egyszer belefér egy kis nasi, pl. 3 kocka csoki, pár darab chips).
A gyomrod kb akkora, mint az öklöd, tehát próbálj meg egy evésre, csak egy "ökölnyi" mennyiséget enni.
Mozogj annyiszor, ahányszor csak lehetőséged van rá.
Lefekvés előtt 2-3 órával már ne egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!