Kompenzálható ez a gyengeség?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom ki, muszáj minden nap édességet ennem (pl. egy csoki, egy adag fagyi). Tudom, hogy nem egészséges, de ha lemozgom nem hízhatok ugye és talán nem is olyan ártalmas.2012. júl. 30. 16:19
1/2 anonim válasza:
Nem kompenzálható, hosszú távon semmiképp sem.
Fogadj el egy jó tanácsot, ne haragudj meg érte, jó?
Gondold át, hogy mi a fontos az életedben, mik a céljaid, stb. és ha ezzel megvagy, akkor hagyd el azokat a dolgokat, amik nem vezetnek a célodhoz és azokkal a dolgokkal foglalkozz, amikkel teljesülhetnek az álmaid.
Ha ezeket tartod szem előtt, akkor sohasem leszel gyenge.
2/2 anonim válasza:
érdekes, én régen napi kb. 5 db csokit meg sütit ettem, enélkül nem múlhatott el nap, mégis 4 hónapja diétázom, és eszmebe nem jutott olyan hülyeség hogy "jajj én nem bírom ki"... ilyen nincsen, ez csak gyenge akarat. ha nem bírod megállni, nem fogsz lefogyni soha. törődj bele.
el kéne dönteni, mi fontosabb... a pér percnyi élvezet vagy a szép alak + önbizalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!