Nem fogyok. Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Elkezdtem diétázni, kalóriaszámlálással + biciklizés vagy aerobik.. Az elején 1200kalóriát ettem, két hét alatt le is ment 3 kiló mínusz.. most már semmit nem fogyok, két hete stagnál, és már alig eszek 1000 kalóriát, mert bűntudatom lesz utána (csirkemell, zöldség, gyümölcs, reggel teljes kiőrlésű kifli) Hogyan tovább, ha így sem fogyok?2013. aug. 2. 14:11
1/8 anonim válasza:
zsírleszívás. (ha van rajtad egyáltalán)
3/8 A kérdező kommentje:
1. hozzászólónak köszönöm az értelmetlen semmitmondó válászát.. Ha nem tudsz értelmesen hozzászólni, akkor NEM KELL.
2. hozzászóló: napi 1,5 liter körülbelül + reggel 3 dl tea
2013. aug. 2. 16:31
4/8 anonim válasza:
Próbálj meg ennél is több folyadékot inni, talán az a probléma hogy nem tudja kimosni a méreganyagokat, a szervezeted rendesen.
5/8 anonim válasza:
Mindig van egy holtpont, amikor egy időre megakad a dolog, és ilyenkor szokták a legtöbben abbahagyni. Én is pont egy ilyen időszakomban vagyok, az első héten még semmit nem fogytam, a 2-3. héten nagyon sokat, aztán most megint stagnál. De ugyanúgy sportolok sokat, diétázom, majd megint be fog indulni. Tudom, mit beszélek, már nem először fogyózom, mindig így van :)
Úgyhogy abba ne hagyd, folytasd tovább. És nem tudom, hány éves lehetsz, de szerintem edzés mellé azért menjen csak az az 1200 kcal.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi, egy kicsit megnyugtattál, de remélem nem fog örökké stagnálni. ha már elterveztem az életmódváltást, nem fogom abbahagyni :) amúgy 18/L
2013. aug. 3. 00:02
8/8 A kérdező kommentje:
165/80 szóval elég sok a túlsúly.. de már 5 kiló lement, és most nem megy tovább :/
2013. aug. 4. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!