Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Folyton csak zabálnék! Mit...

Folyton csak zabálnék! Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés
Folyton zabálni volna kedvem, egész nap csak a kaján jár az agyam. Egyszer sikeresen lefogytam, most viszont azt érzem, hogy képtelen vagyok tartani a súlyom. Mintha télre kéne zsírréteg, vagy nem is tudom, de egész nap csak eszek. Mit tegyek, extrém fogyasztószerek?
2021. szept. 30. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Találj valamilyen hobbit, amit lefoglal.
2021. szept. 30. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
neha eves helyett ragozz vagy esetleg igyal egy kis vizet
2021. szept. 30. 19:52
 3/8 anonim válasza:
76%
Én is lefogytam 20 kilót, 4 hónapja 58 kiló vagyok, régen is ennyi voltam, csak jött a terhesség és 20 kiló felment. Nekem is kaján jár az eszem. És nekem az édesség a gyengém. De mindig arra gondolok mennyit küzdöttem, nem akarok vissza hízni.
2021. szept. 30. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
binge eating disorder
2021. szept. 30. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
2021. okt. 1. 00:20
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Ételfüggőség. Érdemes elgondolkodni rajta, hogy miért akarsz enni egész nap. Nyomja valami a lelked és az ételbe menekülsz? Nem kell ide semmi fogyasztószer. Gyakorold az önismeretet és foglald el magad valamivel, hogy ne mindig az evésen agyalj.

Esetleg fordulj szakemberhez.

2021. okt. 1. 08:22
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

#5: A fél cikket Lukács Liza könyvéből vették. Szóval inkább azt olvassa el a kérdező, ott nem csak részleteket ragadnak ki.

Lukács Liza: Az éhes lélek gyógyítása c. könyv :)

2021. okt. 1. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
"A fél cikket Lukács Liza könyvéből vették." Ne röhögtess, 7-es, ez az egész weblap úgy, ahogy van, Lukács Liza saját oldala! Ahol egy csomó mindenről lehet olvasni!
2021. okt. 1. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!