Folyton csak zabálnék! Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Folyton zabálni volna kedvem, egész nap csak a kaján jár az agyam. Egyszer sikeresen lefogytam, most viszont azt érzem, hogy képtelen vagyok tartani a súlyom. Mintha télre kéne zsírréteg, vagy nem is tudom, de egész nap csak eszek. Mit tegyek, extrém fogyasztószerek?2021. szept. 30. 19:25
1/8 anonim válasza:
Találj valamilyen hobbit, amit lefoglal.
2/8 anonim válasza:
neha eves helyett ragozz vagy esetleg igyal egy kis vizet
3/8 anonim válasza:
Én is lefogytam 20 kilót, 4 hónapja 58 kiló vagyok, régen is ennyi voltam, csak jött a terhesség és 20 kiló felment. Nekem is kaján jár az eszem. És nekem az édesség a gyengém. De mindig arra gondolok mennyit küzdöttem, nem akarok vissza hízni.
6/8 anonim válasza:
Ételfüggőség. Érdemes elgondolkodni rajta, hogy miért akarsz enni egész nap. Nyomja valami a lelked és az ételbe menekülsz? Nem kell ide semmi fogyasztószer. Gyakorold az önismeretet és foglald el magad valamivel, hogy ne mindig az evésen agyalj.
Esetleg fordulj szakemberhez.
7/8 anonim válasza:
#5: A fél cikket Lukács Liza könyvéből vették. Szóval inkább azt olvassa el a kérdező, ott nem csak részleteket ragadnak ki.
Lukács Liza: Az éhes lélek gyógyítása c. könyv :)
8/8 anonim válasza:
"A fél cikket Lukács Liza könyvéből vették." Ne röhögtess, 7-es, ez az egész weblap úgy, ahogy van, Lukács Liza saját oldala! Ahol egy csomó mindenről lehet olvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!