Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tegyek hogy ellen tudjak...

Mit tegyek hogy ellen tudjak állni az édességnek?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázni szeretnék csak az édesség a gyengém. Egyszerűen nem birok nem enni belőle. Hallottam olyat is hogy aki ilyen szinten kívánja az kalcium hiányos. Vagy létezik olyan ami enyhíti ezt de nincs benne olyan sok zsír?

Tudom hogy ide jönne a mérték de ha elkezdem nem tudom hol a határ

:( Előre is köszönöm a segítséget

2022. jan. 29. 12:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%
Olyan édességet vegyél, ami csak steviával van édesítve.
2022. jan. 29. 13:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Én inkább magnéziumot és krómot ajánlanék
2022. jan. 29. 14:41
 3/12 anonim ***** válasza:
12%

Egy barátnőm amikor "bebűnözött" a diétájában akkor mindig rávágott egy gumikalapáccsal az ujjára. Az OBI-ban vette, valami kőműveskalapács. 2 alkalommal ki is ficamodott neki, egyszer meg megrepedt a csont.

De bevállt, egyre kevesebbszer evett "mellé". Azt mondta ha csak meglátott egy sütit, rögtön a kalapácsra gondolt és nem merte megvenni. Végül lefogyott és tök jó alakja van most is.

A kalapács meg föl van akasztva azóta is a fürdőszobájában a törülköző tartó mellé, hogy figyelmeztesse.

2022. jan. 29. 14:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ekkora barom ötletet ne ajánlgassunk már senkinek.

Kérdező, ha nehéz megállni, akkor ne is kezdd el. Nem muszáj keveset enni a csokiból, lehet, hogy egyszerűbb ha nem is veszel, és akkor nincs otthon kísértés.

2022. jan. 29. 15:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem a túró vált be. kevés joghurttal, steviával. a zsíszegényből megeszem egy dobozzal is, ami 200 kcal, kis joghurttal steviával, pár szem gyümölccsel max 250 és ez egy óriás adag, lehet enni bőven

a másik ilyen megmentőm a turmix, fél banán, még vaami gyümölcs, néha édesítő és fele víz-fele tejjel öntöm fel. jó édes, egy nagy pohár liter max 200 kalória ami szintén óriás adag

az első válaszolóhoz annyit hozzáfűznék hogy hiába van akár keksz, akár mogyorókrém akár nápolyi csak steviával édesítve, ugyanúgy 400-500 kalória van száz grammjában, tehát nem az lesz a megoldás

2022. jan. 29. 16:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha belefér a napi kalória keretbe, nyugodtan lehet enni csokit is. De ha nem tudod megállni, hogy egy két kockánál többet egyél, akkor inkább az 5-ös tanácsait fogadd meg. Vagy süss alacsonyabb energiatartalmú sütit.
2022. jan. 29. 17:47
 7/12 anonim ***** válasza:
5 Hogy lenne már ugyanannyi kalória benne, ha egyszer a diétásban nincsen cukor? Itt van két csoki, a diétásban 200 kalóriával kevesebb van száz grammban, mint a cukrosban. [link] [link]
2022. jan. 29. 18:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Kapható a müllerben nagyon finom cukormentes cukorka kávés és epres-tejszínhabos ízben és nagyon finomak, egy db 8kcal
2022. jan. 29. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:
167 kalóriával van kevesebb a steviásban, nem 200 kalóriával.
2022. jan. 29. 18:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen otthon édesség. Ennyi az egész...
2022. jan. 29. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!