Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 6-8 kg leadása bő 3 hónap alatt?

6-8 kg leadása bő 3 hónap alatt?

Figyelt kérdés

163 cm vagyok, jelenleg 70 kiló, 33 éves nő. Sosem voltam vékony, de a lányom születése után 15 kiló maradt rajtam, ami az évek során megduplázódott. Két éve változtattam, másfél év att lement 25 kiló. De elfáradtam, sok minden történt is és én elengedtem magam. Idén 5 kiló jött vissza, így vagyok jelenleg 70 kiló. A cél 60 lenne, de 3 hónap alatt ez sok, így kiegyezek kevesebbel is de minimum egy 6 kg-t még szeretnék leadni.

Ahogy lefogytam a 20 kilót :rengeteg edzés. Kajára is figyeltem de nem annyira. Volt aerobik, futás, kondi, minden is. Aztán egy térdsérülés, és rájöttem mennyire elegem van az egészből, tarthatatlan és utálom is az állandó edzést. Jelenleg úszom vagy biciklizem, mikor mit, jógázok, és napi kb 5-6 kmt gyaloglok kutyasétáltatás címen. Ennyi nekem most elég is.

A kérdésem így elsősorban a kajára irányulna.Tudom,sok zöldség, semmi gyorskaja (eddig se ettem), kevés édesség (ez már keményebb dió).

Kalória számoláson gondolkodtam. 163cm,70 kg, minimum 6 kiló fogyás 3 hónap alatt. Ülő munkám van. Milyen kalóriakeretet ajánlanátok a célomhoz?

Ui: év végén költözünk, az ország másik végébe, munkahelyváltás is lesz, így ezért szeretném előbb leadni a súly nagy részét. Utána tudom, hogy már csak a szinten tartáshoz lenne erőm.

2021. aug. 22. 15:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes gyors fogyásra vágyni, ahhoz túl keveset lehet csak enni ha nincs olyan sok felesleged, meg úgy egyébként is, és az ilyesmi hosszútávon nem tartható. A szervezet is adaptálódni fog a kisebb energiabevitelhez, és egy idő után már nem fogsz fogyni, vagy nagyon lassan. Havi 1,3-1,5 kg reálisabb, és a türelem rózsát terem, tartósabb eredményt adhat:)
2021. aug. 22. 20:25
 22/22 anonim ***** válasza:

Amíg a rossz szokásaid egy részétől nem szabadulaz meg, addig mindig vissza fog jönni.

Gondolj bele, eddig nem működött.. miért térné vissza.

Ez nem jelenti, hogy mindenről le kell mondani.

Gyorskajával is az a baj, hogy nagyon zsíros, és magas kalóriájú az energiatömegéhez képest.

Tudod az 1kocka csoki (5g) kb annyi kalória “ mint majd 200g jégsaláta.

Melyikkel laksz jól jobban?

Ha sosem vagy éhes, és a kalóriádva belefér, akkor 1-1 kocka csoki is befér, csak szemléltettem miért nem éri meg egy tábla csokit megenni.

Csináltam egy ideig én is rosszul, mindig éhes voltam

Elfáradtam vele.

Most 4 hó alatt 18 kg ment le nehézség nélkül..

2021. aug. 23. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!