170cm 60(jobb napokon 59)kg vagyok és annyira utálok a tükörbe nézni..nagy combom van, puffadt hasam..1 hónapja próbálok egészségesebben enni, de kalóroadeficitben nem csak próbálok hanem abba is eszek..1350kcal ami 5 étkezés, 3 fő, 2 snack..szinkronúszom, azaz heti 3x vannak 2 és fél órás edzéseim, ezeken a napokon kicsit többet eszek, de egyszerűen nem fogyok..a fogyni akarásom okai azok hogy ugye nem tetszem magamnak, szeretnék vékony lenni..:( múltkor pedig egy nálam 10 cm-el kisebb barátnőm megjegyezte hogy Ő sose volt még 50kg felett..ilyenkor rájöttem hogy úristen nekem is fogynom kéne..ő napi 900kcalt eszik és napi 2x van 2 órás műkorcsolya edzése..szóval igen..nyárra el szeretném érni minimum az 55kg-ot de örülnék az 50 nek is..szerintetek mi baj lehet? A diéta jobban összefoglalva annyi hogy bőséges reggeli, van hogy zabkása, van hogy trántotta sok zöldséggel, ebédre, vacsira amit a család eszik, nasi pedig általában gyümölcs, vagy joghurt..ez mind a kalórideficitben..légyszi ne támadjatok mert tényleg nagyon sokszot megkaptam már hogy mert nem jól fogyózol meg persze hol úszol kamuzol ilyenek..szóval nagyon megköszönném ha segíteni tudnátok☹️🥰
Az meg, hogy csak 15 g zsírt ehetne a kérdező, nem igaz. 40 g alá nem egészséges menni. Én ennél is többet ettem, és simán le tudtam fogyni 50 kilóra, a koleszterinszintem most is normális és az egészségem javult.
2021. febr. 15. 14:34
33/34 anonim válasza:
"27 te nagyon beteg vagy! Napi 15 gramm zsírral a menstruációja is abbamaradna, és maradandó károsodásokat szenvedne a szervezete.
2021. febr. 15. 20:54
34/34 anonim válasza:
Tehát áltudományos azért, mert túlságosan az egészséges életmódot promotálja? :D
Ezt megértem, hogy sok gazdasági érdekcsoportnak nem tetszik :)
A cikkben felsorolt érveket ezzel nem cáfolod meg. A Healthline meg egy kormányközeli újság, egyáltalán nem független, persze hogy nem vág alá az államhoz közeli tojásiparnak.
A 15 g-al kapcsolatban igazat adok, azt elszámoltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!