Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogyok, miért látom...

Miért nem fogyok, miért látom magam dagattnak?

Figyelt kérdés
170cm 60(jobb napokon 59)kg vagyok és annyira utálok a tükörbe nézni..nagy combom van, puffadt hasam..1 hónapja próbálok egészségesebben enni, de kalóroadeficitben nem csak próbálok hanem abba is eszek..1350kcal ami 5 étkezés, 3 fő, 2 snack..szinkronúszom, azaz heti 3x vannak 2 és fél órás edzéseim, ezeken a napokon kicsit többet eszek, de egyszerűen nem fogyok..a fogyni akarásom okai azok hogy ugye nem tetszem magamnak, szeretnék vékony lenni..:( múltkor pedig egy nálam 10 cm-el kisebb barátnőm megjegyezte hogy Ő sose volt még 50kg felett..ilyenkor rájöttem hogy úristen nekem is fogynom kéne..ő napi 900kcalt eszik és napi 2x van 2 órás műkorcsolya edzése..szóval igen..nyárra el szeretném érni minimum az 55kg-ot de örülnék az 50 nek is..szerintetek mi baj lehet? A diéta jobban összefoglalva annyi hogy bőséges reggeli, van hogy zabkása, van hogy trántotta sok zöldséggel, ebédre, vacsira amit a család eszik, nasi pedig általában gyümölcs, vagy joghurt..ez mind a kalórideficitben..légyszi ne támadjatok mert tényleg nagyon sokszot megkaptam már hogy mert nem jól fogyózol meg persze hol úszol kamuzol ilyenek..szóval nagyon megköszönném ha segíteni tudnátok☹️🥰

2021. febr. 14. 22:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
93%
Kép alapján a fiúk inkább félnek odamenni hozzád. Amúgy a gond nem a testeddel van, hanem a buksiddal. Ha azt rendbe rakod, előtted a világ.
2021. febr. 14. 23:40
 12/34 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy félnek?:))
2021. febr. 14. 23:41
 13/34 anonim ***** válasza:
93%
Fiatal vagy a kép alapján és csinos. Úgy értem. Biztosan sok srácnak bejössz, de nem mer próbálkozni. Fiatalság átka...
2021. febr. 14. 23:45
 14/34 A kérdező kommentje:
Jaa, értem, hát köszönöm mégegyszer
2021. febr. 14. 23:48
 15/34 anonim ***** válasza:
11%
Nincs rá okod, de ha fogyni akarsz, akkor a tojás nem a legjobb, tömény zsír.
2021. febr. 15. 00:14
 16/34 anonim ***** válasza:
54%
Hányszor teszed még ki ezt a kérdést??
2021. febr. 15. 00:30
 17/34 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy kövér, csak még fiatal azért nem jött össze a pasi. Majd ők is beérnek és te is és akkor összejön. Én nálad húsosabb vagyok és imádták a pasik az idomokat. Én is most fogyni szeretnék, de én meg úgy vágok bele, hogy félek soványan mennyire lennék nőies. De nyilván picit most felszakadt a karantén miatt, azt le kell adni.
2021. febr. 15. 01:46
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy dagadt! Pont jó! Húzd ki magad, akkor nem lesz hasad.
2021. febr. 15. 08:29
 19/34 anonim ***** válasza:
92%

úristen nagyon jól nézel ki, egy pillanatig se bántsd magad, én örülnék ha ilyen "dagadt" lennék

19 L

2021. febr. 15. 08:48
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja, tök jól nézel ki!
2021. febr. 15. 10:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!