Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogyok, miért látom...

Miért nem fogyok, miért látom magam dagattnak?

Figyelt kérdés
170cm 60(jobb napokon 59)kg vagyok és annyira utálok a tükörbe nézni..nagy combom van, puffadt hasam..1 hónapja próbálok egészségesebben enni, de kalóroadeficitben nem csak próbálok hanem abba is eszek..1350kcal ami 5 étkezés, 3 fő, 2 snack..szinkronúszom, azaz heti 3x vannak 2 és fél órás edzéseim, ezeken a napokon kicsit többet eszek, de egyszerűen nem fogyok..a fogyni akarásom okai azok hogy ugye nem tetszem magamnak, szeretnék vékony lenni..:( múltkor pedig egy nálam 10 cm-el kisebb barátnőm megjegyezte hogy Ő sose volt még 50kg felett..ilyenkor rájöttem hogy úristen nekem is fogynom kéne..ő napi 900kcalt eszik és napi 2x van 2 órás műkorcsolya edzése..szóval igen..nyárra el szeretném érni minimum az 55kg-ot de örülnék az 50 nek is..szerintetek mi baj lehet? A diéta jobban összefoglalva annyi hogy bőséges reggeli, van hogy zabkása, van hogy trántotta sok zöldséggel, ebédre, vacsira amit a család eszik, nasi pedig általában gyümölcs, vagy joghurt..ez mind a kalórideficitben..légyszi ne támadjatok mert tényleg nagyon sokszot megkaptam már hogy mert nem jól fogyózol meg persze hol úszol kamuzol ilyenek..szóval nagyon megköszönném ha segíteni tudnátok☹️🥰

2021. febr. 14. 22:42
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg valahogy helyretenni az önértékelésed, mert szar lesz majd 60 évesen visszanézni a képeket és átkozni magad, hogy nem merted élni az életed mert mindig azon görcsöltél, hogy hogy nézel ki.
2021. febr. 15. 10:16
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
Akik lepontozták a tojás elhagyásával kapcsolatos válaszomat, azok ellenérvet is tudnak írni? Vagy csak mondták a tv-ben, hogy az jó?
2021. febr. 15. 10:23
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem pontoztalak le ugyan, de a tojással szerintem semmi baj nincs. Minden nap eszek egyet és szépen fogyok. Fele zsír, fele fehérje.
2021. febr. 15. 10:27
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

Nyílván, ha minden más fasza és edzel is, akkor a napi egy zacskó chipssel is fogyhat az ember.

Az a baj vele, hogy a magas zsírtartalom melett még telítettek is benne a zsírsavak. A fehérje részét meg bármi másból is be lehet vinni.

2021. febr. 15. 10:33
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
#22: Tömény zsír a tojás? A súlyának 1/10-e, kb. 5 g zsír van benne, ebből csak 1,6 g telített... Én napi 3-at szoktam megenni, a fogyásban nem akadályozott, jó kolin-, biotin- és szelénforrás.
2021. febr. 15. 10:35
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
A 10 cm-rel alacsonyabb, 10 kg-mal könnyebb barátnődnek kb ugyanolyan alakja lehet, mint neked. Azért könnyebb, mert kisebb is, ez teljesen természetes. Amúgy sincs baj az alakoddal, de sportolóként pláne ne akarj 900 kalóriákat enni egy nap...
2021. febr. 15. 10:51
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező kalóriabevitele mellett kb 135 kcal zsír a napi optimális bevitel, azaz 15 g. Ezt már 3 db tojás kimaxolja és nyilván mást is eszik, amiben van zsír. A koleszterint pedig még meg sem említettem.
2021. febr. 15. 11:07
 28/34 anonim ***** válasza:
Az ebédre és vacsira, amit a család eszik, pedig megintcsak lehet bármi is. De amúgy tényleg ne görcsölj ezen, kérdező, nem kell neked fogyni.
2021. febr. 15. 11:10
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Itt egy releváns cikk a témában. Amerikában még csak nem is törvényes egészségesnek, de még csak fogyókúrás ételnek sem reklámozni a tojást ;)

2021. febr. 15. 11:17
 30/34 anonim ***** válasza:
Nagyon csinos vagy. Semmiképp ne akarj (sokat) fogyni. Így szép, sportos, egészséges alakod van, különben gebe lehetnél. Aki alacsonyabb nálad, az nyilván kevesebb súlyú, ha sportol is. Figyelj, én 45 kilósan akartam fogyni, meg is lett az eredménye, egy kőkemény anorexia, 10-11 kiló fogyással. Ne csináld, ne sorvaszd el magad. És 1350 vagy mennyi kalória egy sportoló tininek betegesen kevés. Csak az alapanyagcseréd lehet 1500, tehét ennyit kellene sport nélkül enned és ennyivel tattod a súlyt. Ha sportolsz, annyival egyél többet, amennyit lemozogsz a stagnáláshoz, ha fogyni akarnál, akkor csak 1500 körül, de erre nem buzdítanálak. (Amúhy ha túl keveset eszel, arra áll rá a szervezeted és a ,,normális üennyiséggel már hízol. ) Én 2000-el is csak picit hízok,1800 alatt stagnálok vagy fogyok. (Sport nélkül.)
2021. febr. 15. 11:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!