Miért stagnálok már 1 hónapja?
A nyáron kezdtem el "fogyókúrázni".
163 cm vagyok, és akkor 82 kg voltam. Augusztus végére lementem 79 kgra. Úgy hogy napi 1700-1800 kaloriát ettem és heti 3-szor tornáztam 45 percet. Azelött kb napi 3000 kalóriát ettem.
Aztán voltunk nyaralni, majd home oficce, nem azt mondom hogy szeptemberben elengedtem magam,mert nem zabáltam össze-vissza, inkább csak súlyt tartottam.
Aztán október elején újra kezedtem. 1600 kalóriát eszek, de tornázni nem tornázom (jövő héten tudom újrakezdeni), mert sokszor kellett orvoshoz járnom. De október óta semmit nem fogytam. 3-4 naponta mérem magam, de mindig 78.4-78.8 között mutat. Ennyit számítana a torna? Miért stagnálok?
Egyébként a BMR-em 1580 kalória, a napi szükségletem pedig 2100 kalória (ülőmunka, és napi 1 óra séta, ha tornázok akkor ugye több).
:D Nem tom hogy oldod meg:
Azt elmondom nekem hogy működik: Reggel tehéntúróval kezdtem a napot, kb szép kis 150-200gramm esetleg 2-3 tojásnyi rántotta( ajánlom a főttojást helyette)
Ebéd: nemistudom
mindenképp 4 órával a reggeli után. Aznap ha van időm megyek egyet sétálni a piac körül, álldogállni, s kávézgatni.
Legalábbis mostanában.
Vacsora, hmm talán valami finom alma igenn az jó akár több alma is.
Saját gyümölcslevünk igen, abból 1-2 csészényi.
8-as vagyok megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!