5 hónapja fogyózom. Közel 20 kg lement, még tiz kellene, és egy hónapja stagnálok. Hogy lehetne ujra beinditani a sulyvesztést?
Magasság, súly,életkor,nem, mennyi kalóriát eszel most, milyen összetételben, mit sportolsz, mennyit, mi egy átlagos napi étrended?
Aki ezen infók nélkül ide válaszolni fog neked, az egy látnok.
Az sem mindegy, hogy miből tevődik össze ez az étrend.
Nem írtad, hogy miket eszel. Lehet ezzel van a gond.
Nekem ez kevésnek tűnik.
Az a baj,hogy az alap BRM alá (ami nálad sztem lehet olyan 1500 kcal/nap) nem szerencsés huzamosabb ideig menni mert ezzel tulajdonképpen folyamatos "sokkban" tartod a tested és szépen lassan lassul az anyagcseréd,hogy alkalmazkodjon a kevés energiabevitelhez.
De,hogy a kérdésedre is válaszoljak. Szokott használni,hogy ha a ch ingadozik. Pl egyik nap egyél 150 g helyett 200 ch-t,másnap ugyanúgy 150 ch, harmadnap mondjuk 100 ch...nem kell pont így csinálni,csak most mondtam egy példát,ezzel kizökkented a tested az 5 hónapja tartó megszokott állapotból.
A másik amit nagyon javaslok,hogy a kcal-t emeld fel 1500-ra! A makróid arányai jók,azon nem hiszem,hogy változtatni kellene.
Végül pedig minden tiszteletem,hogy 59 évesen is volt erőd belevágni ebbe,nagyon jól döntöttél!
Sok sikert és kitartást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!