Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 5 hónapja fogyózom. Közel 20...

5 hónapja fogyózom. Közel 20 kg lement, még tiz kellene, és egy hónapja stagnálok. Hogy lehetne ujra beinditani a sulyvesztést?

Figyelt kérdés
Kalóriát számolok, tartom a ch, fehérje és zsir grammokat - vezetem a bázist, kilengés soha. Mozgok is, mindig bennmarad 800 kalória- amit a sporttal szereztem.
2017. márc. 1. 13:39
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, pont ma. Tk. nokedli lesz az ebéd, majd nem spórolok vele. Reggel 6 dkg sötét kenyér, este megint. Majd eszem gyümölcsöt is. Meddig térjek ki?? Most 160 g a keretem.
2017. márc. 7. 11:56
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem válaszoltál, ugy hogy 220 ch lett. És nem is ettem 3 óra után.
2017. márc. 8. 06:52
 23/30 anonim ***** válasza:
Szerintem jó így, de az nem, hogy nem eszel 3 után.
2017. márc. 8. 16:03
 24/30 A kérdező kommentje:
Ezt is tanácsra csinálom egy héten egyszer. Ugy hivják napi böjt. Egy héten egyszer megcsinálom, 16 órán át nem szabad enni, csak inni sokat. Ha 3 után nem eszem, akkor a reggeliig eltelik 16 óra / reggel 8-kor reggelizem. / .
2017. márc. 9. 08:38
 25/30 anonim ***** válasza:
Ez miért jó? Nem vagy éhes ? Nem eszel többet reggel ?
2017. márc. 9. 21:18
 26/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok éhes. Olyasmit eszem ebédre, hogy kibirjam egész délután / figyelek a GI-re./ Este hat után ugysem eszem soha, ez berögződés. Reggel 8-kor reggelizem, de csak a megszokott 400 körüli kalóriát. Még 3-kor esetleg bekapok valami kis falatot, de aztán vége, mert meg kell lenni a 16 órás éhezésnek. Ezért böjt. Nekem is uj volt, de müködik. Már háromszor kiütött a stagnálásból. Most megint próbálkozom vele. Két napig kicsit több zsirt eszem, majd két napig több ch-t, és utána jön egy böjt. Persze az 1500 kal-on belül mindezt.
2017. márc. 10. 09:41
 27/30 anonim ***** válasza:
Ok, ezt kipróbálom énis.Akkor ma már többet nem eszem.
2017. márc. 10. 14:05
 28/30 A kérdező kommentje:
Próbáld, és majd mondd el mi történt. De nem azonnal fog látszani az eredmény, hanem pár nap mulva, de müködik. Azért csak lenyomtam 20 kilót már. Még 10 maga lenne az álom.
2017. márc. 10. 14:11
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Időszakos böjtölésnek hívják, én évek óta így eszem minden nap, nem csak heti 1x, meg össze vissza. Régen reggeliztem de csak megszokásból, nem is voltam éhes, így tök könnyen ráálltam, hogy eszek délbe, 4körül meg este 8kor, így nem kell éhesen lefeküdnöm. Neked is inkább ezt ajánlanám, mint a délután 3as evést.
2017. márc. 10. 14:15
 30/30 A kérdező kommentje:
Én egész délelőtt csak szédelegnék éhesen. Éjjel meg nem éhezem. Nekem ez igy birhatóbb. De lényegében Neked is meg van a 16 óra böjt estétől délig nem? Nekem is volt egy ismerősöm, aki igy csinált, és mindig büdös volt a szája az éhgyomrától. Hiába mosott fogat.
2017. márc. 10. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!