Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel tudom beinditani a...

Mivel tudom beinditani a fogyasom? Mert kb egy honapja nem fogyok

Figyelt kérdés
Igaz csalok is nem rendszeres a dieta de belevagyok fasulva nem fogyok sportolok is eleg sokat napi egy orat de ugyanannyi kilo vagyok .... Mit tegyek mar??? Vmi otlet mit hogy csinaljak mennyit? Jo lenne ha elindulna lefele a sulyom fogynek
2014. okt. 17. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Ismerős :) Én bő egy éve stagnálok, elvileg már tudom, mit kell tennem, hogy éhezés nélkül fogyjak, csak nehéz folyton arra koncentrálni, hogy rém keveset egyek. Nálam hipphopp összejön egy csomó kalória.

Mennyit eszel és mit?

Így vakon annyit tudok mondani, hogy megpróbálhatod a szénhidrátcsökkentést, persze a kalóriára akkor is figyelni kell.

2014. okt. 17. 16:50
 2/2 Osynho ***** válasza:

"elvileg már tudom, mit kell tennem, hogy éhezés nélkül fogyjak, csak nehéz folyton arra koncentrálni, hogy rém keveset egyek"

Akkor mégsem tudod. :)

2014. okt. 17. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!