Megállt a fogyásom mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
lassan 4 hete fogyózok le is ment 3 kg de már egy hete nem mozdul a mérleg :( 1500 a napi kalóriám,futok ha az időjárás is engedi,kara-combra erősítek,felülésezek ma kezdtem el lépcsőzni is. Azt szeretném látni már hogy 69-et mutatt a mérleg, 54 kg szeretnék lenni.2014. júl. 23. 20:37
1/2 anonim válasza:
A testsúly amúgy is szór egy-két kilót, és időnként olyan is előfordul, hogy megtorpan a fogyás, ez teljesen normális dolog. Rövid időn belül újra el szokott indulni. Ha az étkezés rendben van, akkor menni fog. A legjobb zsírégető mozgás egyébként az aerob edzés, főleg tempós gyaloglás. Az ilyen kis intenzitású mozgások során a test képes a szükséges energia nagyobb hányadát zsírból fedezni, míg futásnál ez nagyobb részt glikogénből (szénhidrátból) teszi. Az erősítést (jelentsen bármit is) javaslom, hogy teljes testre csináld, legyen minden izomcsoport alaposan megdolgoztatva.
2/2 anonim válasza:
szia, en is 4 hete fogyozom. 3 het alatt 3,5 kilo, aztam leallt egy teljes hetre, de ma ujraindult, reggel fel kiloval konnyebb voltam, ugyhogy ne add fel te sem, majd elindul ujra. en egyebkent 1200 kcal-t eszem, sulyzos edzes, es sok seta. kitartas. am az 54- el en is kiegyeznek ;-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!