Miért állt meg a fogyásom illetve miért stagnál?
Minden nap biciklizek egy órát,és minden másnap tornázok egy
órát.14napja diétázok.127kg-ról indultam most vagyok 117kg.
Mit tegyek,hogy továbbra is fogyjak ? :(
azért állt meg a fogyásod,mert most került egyensúlyba az általad bevitt kalória,az általad leadott kalóriával ,
pl : bevitt 3000-leadott 3000 = nincs hízás,nincs fogyás,
-ezen kell változtatnod ,ha még fogyni akarsz
tehát : pl : bevitt 2000-leadott 3000 = napi 1000kal mínusz = fogyás van,
Ha nem éhezel meg napi többször, ne egyél napi többször :) Csak mert egyesek szerint a test pánikba esik, ha nem eszel folyton, ez nincs így, általánosan biztos nem. Van, aki nem is lakik jól ilyen kis 400 kalóriákkal egyszerre...
A cukor, kenyér, ilyesmi elhagyása jó, a zsírt én nem tenném, de Te tudod, persze a minimum legyen meg, az fontos.
Nagyon elszántnak tűnsz, csak így tovább! De miért stagnálnál? Még kezdeni is csak most kezdted és hatalmas eredmények vannak... Nem telt el annyi idő, hogy stagnálásnak nevezhetnéd. A testsúly amúgyis változó.
2 hét alatt egy csomó víz leürült a testedből. Mostantól normális fogyásról, azaz a hájad (zsír) mennyiségének csökkenéséről fogsz tudni beszélni.
Nem alacsony kalória kell hanem ésszerű mennyiség, elsősorban inkább alacsony ch bevitel, minőségi táplálékok fogyasztása. 0 cukor, lehetőleg semmi gabona, keményítő.. sok-sok-sok zöldség, húsok, tojás, zsírok nyugodtan mehetnek, hogy jóllakj.
Olyan edzést végezz amit kontrollálni tudsz: ne ugrálj, ne futkoss mert nem fogja bírni a térded. Fekvőtámaszt nyomj, plank-et tarts, lovaglóállást tarts..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!