Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért állt meg a fogyásom?...

Levego kérdése:

Miért állt meg a fogyásom? Pedig nagy súlyból fogyok.

Figyelt kérdés

3 -4 honap alatt fogytam 8 kgot. Sajnos nagy súlyból, mert meghíztam az útóbbi 2 évben. De mostmár kb egy hónapja nem fogyok semmit. Pedig még mindig nagy a súlyom, 92 kg.

Ráadásul pl az utóbbi egy hétben csak folyadékot iszom.

És ami a legfurább, hogy ugyanannyi kg vagyok reggel mint este már jó ideje.. Ötletek?

2014. márc. 15. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak folyadékot iszol egy hete??? Tartalékol a szervezeted.. egyél normálisan....
2014. márc. 15. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Koplalsz, így a tested mindent megtesz, hogy raktározzon.
2014. márc. 15. 15:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem saját elhatározásból nem eszem egy hete, csak inflúenzás vagyok és nem kivánom csak az innivalót. Most kezdek meggyógyulni,

Szóval arra keresnék magyarázatot hogy miért nem fogyok már egy hónapja, pedig diétázom. Ráadásul az influenza miatt múlt héten csak folyadékot ittam.

2014. márc. 16. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ebben a hónapban keveset ettél és raktároz a szervezeted ebben az egy hétben meg akkor pláne. leírnád mit és mennyit szoktál enni? így könnyebben segítünk
2014. márc. 16. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!