4 nap félrekajálástól leállhat a fogyásom?
Írtátok, hogy pár nap alatt nem lehet hízni, mert ahogy a fogyás sem csodadiétákkal megy (4-7 nap alatt) a hízás sem 4 nap alatt történik.
Viszont amiatt aggódom, hogy a fogyásom leállhat... azért mert karácsony előtt nagyon jól fogytam (mozgás + rendes kaják: napi 3szor csmell, alacsony szénhidrátbevitel) és szerintem akkor a szénhidrát "raktáraim" tökre ki voltak ürülve, ezért sporttal nagyon jól fogytam, hiszen közvetlen a zsírpárnáimból égethettem a zsírt. Heti 0,6-0,8 kg lement a karácsony előtti pár hétben.
Most viszont sztem "újratölthettem" a szénhidrátraktáraim... az utóbbi 4 napban rengeteg édességet ettem (zsírosat nem is, tehát ilyen töltött káposzta meg ehhez hasonlók nem voltak mert kiskoromtól kezdve utálom a zsíros dolgokat).
Mennyi időbe telik mire újra megindul a fogyás?
Tudom, hogy csak kifogás, de tornázni nem szeretek, mert sztem nem éget annyi zsírt... ezért mindig edzőterembe mentem és vagy ellipszistréneren voltam de leginkább futópadon futottam mert szerintem az a legjobb zsírégető, és az mozgatja meg legjobban az embert. Most viszont zárva minden konditerem... itthon meg nincs futógépünk, semmi ilyesmi, szobabicó se.
Mennyi időbe telik mire visszatérhetek ehhez a heti 0,6-0,8 kgos fogyáshoz? Nem akarom, hogy lelassuljon...
amúgy tegnappal bezárólag leálltam a zabálással... készítettem is mára magamnak csmellt, van egy rakat zöldségem is. Nem akarok több cukrot enni... ilyen "előkarácsony" volt nekem kicsit mert már 24-e előtti pár napban is sok szalont, és beiglit ettem... napi 2800 kcal tuti megvolt a bevitel (ha úgy nézzük hogy 1 szalon kb 60-80 kcal meg egy szelet beigli is mérettől függően lehet akár 180-250 kcal...)
szerintetek mennyire állhatott le a fogyásom?
Azért vicces, hogy édességekkel tömöd magad, a töltött káposztától meg félsz :D Az csak káposzta és hús, semmi hizlaló nincs benne, ha jól van elkészítve, és lehet joghurttal is enni tejföl helyett. Kenyeret sem szoktunk enni mellé, így nem rosszabb, mint az átlagos rizs/csirke kombó, legalábbis nálunk. Barna rizzsel, pulykával isteni finom.
Szóval én a helyedben ha ennyire aggódnék, inkább a cukros sütiket kerülném, de te tudod.
Szerintem jól csinálod! Irigyellek is, nekem évek óta leadott kilók száma -1.
Ha eddig működött a dolog, ezután is fog. Gondolkoztál esetleg egy gyümölcsnapon? Az méregtelenítés + fogyás egyben. De az alapján, amit írtál, szerintem 1 héten belül megint fogyni fogsz :) További Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet!
Sajnos nekem is leállt, de nem 4től, hanem volt pár száz stika elfogyasztott süti amit a hájam alá szoktam rejteni vagy a puttonyba, ezért adok sok gyereknek virgácsot csoki helyett. De már tervezem a csokielvonót.
Üdv: Télapó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!