Szerintetek sikerülni fog a fogyásom? Kérdés lent
1. Nem értem miért akarsz fogyni, a magasságodhoz tökéletes a súlyod, de hát nők.. ez a te dolgod.
2. Ha fogyni akarsz, irány a fitness terem: spinning, hasedzések, futás, aerobik stb. Kenyeret, tésztát ne egyél. Este csak gyümölcsöt. Azért délbe se verjél be egy nagy tál csülök pörköltet. Figyelj oda, hogy mit eszel, minél kevesebb szénhidrátot. A fitness terem edzés alatt, nem azt értem, hogy havonta 1x, hanem hetente 4-5x tartalmas edzések.. Érdeklődj egy fitness terembe a személy edzőnél egyszerűbb.
Rubint réka videóival az a bajom, hogy nesze semmi fogd meg jól.
A lusta háziasszonyok placebója.
A kedves réka sem ezzel a "bohóckodással" ilyen "jó" alakú.
Ahhoz, hogy a módszerre hasson, kb egész nap ezt kéne tolni, 2 óránként 1 órás szünettel.
Aki abszolút tunya annak tökéletes kezdés. De aki kicsit jobb kondiban van, annak ez semmi. Csak elmondhatja, hogy elszórakozott pár percet.
Szóval edzetebb vagy akkor válts "keményebb" eszközökre. Én félórás tekeréssel is előrébb vagyok mint a rékával.
És inkább este vágd be a pörköltet, mert a fehérje ellátja az izmaidat energiával és nem bontja le este edzés után.
Reggelire én jobban javasolnám a tönköly kenyeret vagy a zabkását. Az is CH, de olcsóbb, rostban gazdag, és még lassú felszívódású CH-k is.
ha rubint rékázol akkor nem.
Kb. 2 hét alatt el is hagyhatod. Ha csak nem vagy 100 kg feletti (bár én is az voltam és nekem nem használt)
Egy átlag nőnek kicsit kiépítettebb edzés kell. De arra jó, hogy bevezesse a strapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!