5 hónapja fogyózom. Közel 20 kg lement, még tiz kellene, és egy hónapja stagnálok. Hogy lehetne ujra beinditani a sulyvesztést?
Igen,minimális az a 200 kcal de számít :)
1500 min. legyen meg ha megfogadsz egy tanácsot.
Már tegnap megettem az 1500-at. Köszönöm. És heti egy délutáni böjtöt is tartok.
Hagyományosan étkezem, de 5 hónapja nem ettem panirozott dolgot. Tésztát egy hónapban talán egyszer, mert nem szeretjük, de akkor is barnát, durumot. Ha valami olyan kaja van, ami nagyon magas cal-os,akkor kétfele főzök. Ma pl. reggeli 5 deka barna rozsos magos kenyér / soha nem több 5-6 dekánál / 2 db tojás 3 g vajon sütve 4 szelet csirkemell sonkával. 15 deka vegyes salátára öntve /jégsaláta,uborka,paradicsom,póré,lila hagyma,kaliforniai paprika stb / Ebéd mondjuk zöldbableves egy natur joghurtba kevert tk.liszttel sürités. 20 deka csirkemell rizzsel, céklával. Este megint saláta alapra öntve egy sós lében lévő tonhalkonzerv. Ha nagyon kevés a ch akkor egy banán, vagy narancs. Nem vagyok gyümölcsös. Havonta egyszer egy turóból zabpelyhes süti. Egy hétig eszem 5 dekájával. Szóval semmi rántott, sült krumpli stb. Ha étterembe megyünk, akkor gyerekmenü, vagy fél adag csirke roston, fél rizs, saláta. Leves tészta nélkül / az itthon is ugy van /. Vagy ha irnak kalóriát, azt választom. Szóval igy ment már 5 hónapja, és most egy hónapja leállt a sulyvesztés.!! Már unom. Mindent mérek konyhai digi mérleggel, mint a patikában. Soha a 150 nap alatt nem tért ki a csikom a bázison. Mondjuk tényleg behuztam a féket 1300 cal-nál, de már tegnap megettem. Most megpróbálom igy. A sport is marad.
Alapjáratában jól eszel, de én elhagynám a rántást is és a saláta önetet is.
Szerintem próbáld ki, hogy csökkentetd picit a kalóriákat, nézd meg, hogy úgy beindul -e?
Ó értem, hát akkor nem értem mi lehet a gond.
Próbáld meg a CH hintáztatást mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!