Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 5 hónapja fogyózom. Közel 20...

5 hónapja fogyózom. Közel 20 kg lement, még tiz kellene, és egy hónapja stagnálok. Hogy lehetne ujra beinditani a sulyvesztést?

Figyelt kérdés
Kalóriát számolok, tartom a ch, fehérje és zsir grammokat - vezetem a bázist, kilengés soha. Mozgok is, mindig bennmarad 800 kalória- amit a sporttal szereztem.
2017. márc. 1. 13:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
70%
igen + az anyagcseréd már le is lassulhat ennyi idősen.
2017. márc. 2. 12:21
 12/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a grat. Most vagyok 1500 kalórián 5 hónapja. Nem elirtad??
2017. márc. 2. 12:22
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen olvastam,hogy 1500 a kcal,de aztán írtad,hogy 1300 szokott lenni,erre reagáltam igazából.
2017. márc. 2. 12:38
 14/30 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát kevesled, hogy nincs meg az 1500. Igen, ezt már mondták. Én meg mindig félek, hogy sok. Jó, megeszem eztán. Olyan minimális különben 200 kalória, hogy szinte semmi. Kb másfél banán. A diéta előtt szerintem megettem akár 3000 kalóriát is tudatlanságomban, meg falánkságomban. Meg aztán friss nyugdijas vagyok, és nem csináltam semmit. Ez egy év hozadéka volt. Már az utolsó 15 kg. kb.
2017. márc. 2. 14:00
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha hagyományosan eszel akkor biztosan van benne tészta féle meg lisztes dolgok, rántott dolgok. Ezeket én minimalizálnám.
2017. márc. 2. 22:56
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen,minimális az a 200 kcal de számít :)

1500 min. legyen meg ha megfogadsz egy tanácsot.

2017. márc. 3. 07:23
 17/30 A kérdező kommentje:

Már tegnap megettem az 1500-at. Köszönöm. És heti egy délutáni böjtöt is tartok.

Hagyományosan étkezem, de 5 hónapja nem ettem panirozott dolgot. Tésztát egy hónapban talán egyszer, mert nem szeretjük, de akkor is barnát, durumot. Ha valami olyan kaja van, ami nagyon magas cal-os,akkor kétfele főzök. Ma pl. reggeli 5 deka barna rozsos magos kenyér / soha nem több 5-6 dekánál / 2 db tojás 3 g vajon sütve 4 szelet csirkemell sonkával. 15 deka vegyes salátára öntve /jégsaláta,uborka,paradicsom,póré,lila hagyma,kaliforniai paprika stb / Ebéd mondjuk zöldbableves egy natur joghurtba kevert tk.liszttel sürités. 20 deka csirkemell rizzsel, céklával. Este megint saláta alapra öntve egy sós lében lévő tonhalkonzerv. Ha nagyon kevés a ch akkor egy banán, vagy narancs. Nem vagyok gyümölcsös. Havonta egyszer egy turóból zabpelyhes süti. Egy hétig eszem 5 dekájával. Szóval semmi rántott, sült krumpli stb. Ha étterembe megyünk, akkor gyerekmenü, vagy fél adag csirke roston, fél rizs, saláta. Leves tészta nélkül / az itthon is ugy van /. Vagy ha irnak kalóriát, azt választom. Szóval igy ment már 5 hónapja, és most egy hónapja leállt a sulyvesztés.!! Már unom. Mindent mérek konyhai digi mérleggel, mint a patikában. Soha a 150 nap alatt nem tért ki a csikom a bázison. Mondjuk tényleg behuztam a féket 1300 cal-nál, de már tegnap megettem. Most megpróbálom igy. A sport is marad.

2017. márc. 3. 08:34
 18/30 anonim ***** válasza:

Alapjáratában jól eszel, de én elhagynám a rántást is és a saláta önetet is.

Szerintem próbáld ki, hogy csökkentetd picit a kalóriákat, nézd meg, hogy úgy beindul -e?

2017. márc. 6. 20:30
 19/30 A kérdező kommentje:
Nincs saláta öntet. A tojást vagy bármi mást teszem a salátára. / öntöm/. Max ha meztelen a saláta, ráfujok 2 g. olivát, és borsot. Pár napja pl. csináltam 30 deka csirkemellből, és egy kis doboz borsóból ragut. 4 napig ettem ebédre, tettem a reggeli salátámra stb. Ezt értetted félre saláta öntetnek.
2017. márc. 7. 08:00
 20/30 anonim ***** válasza:

Ó értem, hát akkor nem értem mi lehet a gond.

Próbáld meg a CH hintáztatást mindenképp.

2017. márc. 7. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!