Nekiálltam egészségesen táplálkozni, és sportolni. Olyan szert szeretnék szedni, ami segít beindítani a fogyást. Mit vegyek?
ki kell ábrándítsalak,mert ha nekiálltál volna egészségesen táplálkozni,akkor nincs ilyen,hogy nem látod a fogyást.
a kalóriadeficitre kb 2-3 nap alatt reagál a test.
fogyást beindító szer:DDD meg a tudomány mai állása szerint nincs.
teljesítmény fokozók vannak,amiket zsírégetőként árulnak.
de ha még alap állóképességgel sem rendelkezel,akkor nincs amit fel tudna javítani,ezért a használatának akkor van értelme,ha legalább 1-2 komoly edzés múlttal rendelkezel.
szóval ne egyből a csaláson járjon az eszed.
szerezz étrendet,tartsd be és edz.
ha hiszed ha nem ennyi.
Super fat burnert tudom ajánlani, BioTech-es. De csak ha tényleg egészségesen eszel és sportolsz. Ez sem csodaszer, de rendszeres szedés mellett, adhat egy kis lökést, ráadásul bevizsgált, sportolók által használt étrend-kiegészítő.
Nem tudom a korod nemed, magasságod, súlyod, így nem tudok semmi komolyabbat, konkrétabbat ajánlani.
Nem sikerült egészségesen táplálkozni, ezen nem segít semmilyen szer.
Kenyeret, tejet eszel?
én egy évig csináltam a végére lett igazán gyors és jó eredmény hirtelen. addig csak ingadozások. aztán abbahagytam és visszahíztam. pedig de csinos voltam...
mondjuk én nem nagyon erőltettem közbe sem csak volt egy "kis odafigyelés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!