Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért stagnálok két hónapja?

Miért stagnálok két hónapja?

Figyelt kérdés

165 cm magas, jelenleg 67 kilós, 24 éves lány vagyok. Márciusban váltottam életmódot, elkezdtem kalóriát számolni, minden jól is ment, június elejéig lement majdnem hat kiló. Azóta viszont bármit csinálok, meg sem mozdul a súlyom és centikben sincs változás.

Próbáltam kalóriát csökkenteni (1200ra a korábbi 1300-400ról), többet mozogni, nem használt. Utána növeltem a kalóriákat 1500ra, mert hallottam, hogy az is segíthet, ez sem használt. Növeltem a sportot, megint semmi. Tartottam csalónapot, visszavettem a szénhidrátot, mindent kipróbáltam amit csak a neten olvasni lehet a fogyás újbóli beindításáról, de semmi nem használt, két hónapja stabilan mindig ugyanazt mutatja a mérleg és a centik is.

Rettenetesen el vagyok keseredve, még legalább 10 kilót szeretnék leadni, de így sosem fog összejönni. :( Bárkinek valami ötlet, hogy mit lehetne csinálni, vagy ha volt veletek ilyesmi hogyan oldottátok meg? Bármilyen tippet szívesen fogadok, tényleg nem tudom mihez kezdjek már...

2020. aug. 4. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem valahogy 2-2,5 honapra teljesen megallt. Es enis kiprobaltam amiket irtal, nekem se segitettek

Bar en egyaltalan nem mozgok, lusta vagyok hozzaxd

Kb 3-4 hete indult ujra be

Szoval csinald tovabb, be fog indulni csak ne add fel:)

2020. aug. 4. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kitartó vagy és szuper, hogy mindent megpróbáltál. Amit én tanácsolnék, hogy maradj az 1500 kcal körül, picit növeld a sportot és jobban figyelj a minőségre. Próbálj meg kevesebbet 'csalni'. Tehát nondjuk két hétig max heti kétszer egyél cukrot vagy fehér pékárut. Kalóriához, szokásokhoz meg ragaszkodj konzisztensen. És tudom, hogy ilyenkor a legrosszabb, de még gy kis türelem..

Saját példámból pedig megosztom a saját történetemnek ezt a részét. 7 hónap alatt leadtam már 19 kilót, de a huszadik csak nem akart lemenni. Márius eleje és június közepe között 73 és 74 kiló között voltam. Pedig mindent ugyanúgy csináltam mint addig, személyi edzővwl, sok alvásdal, sok folyadékkal stb. Felkerestem egy magán dietetikust is és ugyanazt mondta mint az edzőm. Minden diétában vannak ilyen holtpontok és ki kell tartani és be fog indulni újra 2-3-7 stb (ki tudja ..) hét alatt. Ezt tettem és ma már boldog 69 kilósjént álltam a mérlegre.

Ha neked a még több türelem sem válik be, akkor lehet érdemes dokit fwlkeresni, hátha van ir, pcos vagy bármi egyéb a háttérben. De amiket csinálsz az jó, és eredményre kell vezessen

2020. aug. 4. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igyál többet. Tudom ez nem hangzik nagy dolognak de amikor én stagnáltam elkezdtem többet inni elkezdtem fogyni is mivel ugye alapból fogytam csak a szervezetem vizet tartott vissza ezért nem láttam. De ha sokat iszol nem fog vizet visszatartani.
2020. aug. 4. 20:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Jelentem, kb. két hónap stagnálás után újra beindult, csak türelmesnek kellett lenni! Két hete 67 kilót mutatott a mérleg, ma már csak 65 és felet. Csak azok miatt írom ezt ki, akik esetleg ugyanilyen helyzetben vannak és megtalálják ezt a kérdést. Legyetek türelmesek, csináljatok mindent továbbra is ugyanúgy és be fog indulni ismét! :)
2020. aug. 17. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!