Szerintetek kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 175cm vagyok és 63 kg. Én nagyon kövérnek látom magam nem birok magamra nézni. Szeretném a véleményeteket hallani hogy mit gondoltok erről és hatásos fogyás tippeket. Légyszi ne írjatok negatív kritikákat. Köszi előre is:)
16L
2020. okt. 18. 20:11
1/40 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz, és ezt ne vedd negatív kritikának, komolyan és segítő szándékkal írom.
2/40 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen jó bmi. [link]
3/40 A kérdező kommentje:
Miért kell orvos? Hogy érted?
Mindenesetre köszönöm a tanácsod :)
2020. okt. 18. 20:24
4/40 anonim válasza:
Második vagyok.Én is az orvost javaslom. Testképzavar valószínű.
5/40 anonim válasza:
Testkepzavarod van, teljesen normális a súlyod, kicsit meg alacsonyabb is az átlagnál.
6/40 A kérdező kommentje:
És ha elmegyek az orvoshoz és ő is azt mondja hogy khm lenne mit leadni? Az egy kicsit égő...
2020. okt. 18. 20:52
7/40 anonim válasza:
Nem fog ilyet mondani, hanem pszichológushoz fog tovább irányítani.
8/40 Lena7 válasza:
Szerintem teljesen jó alakod lehet!
Nem vagy csontsovány és nem is vagy husis.
Pont a tökéletes kategóriába tartozol.🤗❤
9/40 anonim válasza:
Fogynod nem kell. Ha nem vagy megelégedve az alakoddal, akkor izmosodj
10/40 anonim válasza:
Dehogy vagy kövér. Étkezz egészségesen és változatosan. Kezdj el valamit sportolni vagy otthon edzeni. Elkezdesz szálkásodni, izmosodni mindjárt nem érzed magad kövérnek. Én 170 cm vagyok ,18 évesen 60 kg voltam . Szépen fogalmazva elöl deszka hátul léc...😂 Pedig nagyon kövérnek éreztem magam. Most 22 vagyok 75kg végre van fenekem és mellem , lehet hogy nem lapos a hasam. De végre jól érzem magam a bőrömben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!